Ljetni makeup gotovo u svega nekoliko minuta

| Beauty |

Savršen brončani ten
Savršen brončani ten

Žene su ljeti najljepše! Preplanulog tena, raspuštene kose i sjaja na koži koji samo u to doba godine dobiju. Drugim riječima, ženska ljepota ljeti najviše dolazi do izražaja. Međutim, s obzirom na to da ne provodimo cijelo ljeto na godišnjem odmoru te da moramo izgledati dobro i na gradskim vrućinama, a šminkanje na +40 nikome nije zabavno - danas donosimo savjete kako se najbrže našminkati te izgledati svježe i dotjerano za samo par minuta...

Ako imate 10 minuta

Imate dovoljno vremena da stavite bronzer, eyeliner, maskaru i lak za nokte. Bronzer će savršeno naglasiti osunčane dijelove lica, a možete ga nanijeti i kao rumenilo. Za eyeliner i maskaru treba malo više vremena ako ih ne stavljate svakodnevno, dok je lak za nokte u živim bojama must-have svakog ljeta.

Guerlain Summer Edition Terracotta Bronzer
Guerlain Summer Edition Terracotta Bronzer

Ako imate 5 minuta

Stavite rumenilo na obraze, maskaru, ruž i eventualno uredite obrve olovkom. U jednostavnosti je ljepota, a ako vam postane previše vruće, nećete morati voditi računa o tome je li vam se puder razmazao. Marama ili neka lijepa kopča u kosi upotpunit će vaš izgled.
Maybelline The Falsies Push Up Drama
Maybelline The Falsies Push Up Drama
 

Manje od 5 minuta

Stavite ruž na usne i velike naočale. Svjetske zvijezde to svakodnevno rade - možete i vi!

Mac Mineralize Lipstick
Mac Mineralize Lipstick

Ako imate 1 minutu

Jedna minuta je dovoljna za prikrivanje podočnjaka korektorom, kao i stavljanje balzama na usne. Prirodnost je uvijek in!

Uriage Moisturizing Lipstick
Uriage Moisturizing Lipstick