Ljetne mirisne poslastice s potpisom Nine Ricci

| Beauty |

Ljeto se pretvara u pravu poslasticu s mirisima Nine Ricci.

Les Belles de Nina, su bliske kao sestre, jednostavno su se sprijateljile na prvi pogled. One su oličenje pravog prijateljstva. Kao suvremene heroine, igraju se komplikacijama u šarolikom, raznobojnom vrtlogu. Imaju dvije strasti: njihovo prijateljstvo i sve što je slatkog okusa, pa zašto bi onda trebale birati? S takvim ugodnim poslasticama, neupitno je “na koju stranu moje srce naginje?”. Sve se čini obojeno njihovim slatkim snovima koji se usuđuju biti stvarni. Nina, moja slatka BFF. Luna, moja slatka BFF. 

LES GOURMANDISES DE NINA: UGODNA POSLASTICA

Voćni cvjetna toaletna voda osmišljena od strane Oliviera Crespa, kao komadić egzotične poslastice. Poput ugodnog koktela. Miris započinje svjetlucavom svježinom zahvaljujući mirisu brazilske naranče i akorda limunade. Srce mirisa kuca u ritmu izvrsne kombinacije marakuje i kokosovog mlijeka, s mirisom čistog tropskog hedonizma. Nota cvijeta gardenije osnažuje tu veselu ženstvenost, dok akord karamele obavija ovaj nektar senzualnošću. Les Gourmandises de Nina edt 50 ml, 424,00kn. Miris je dostupan samo u Mülleru.

LES GOURMANDISES DE LUNA: UGLAĐENA KARAMELA

Voćno orijentalna toaletna voda s notama vanilije osmišljena je od strane Marie Salamagne i Christophe Raynaud kao komadić čiste ledene poslastice. Gornja nota je osvježavajuća, sa sočnim perlama granite koje se miješaju s kremom grejpa koji stvaraju iznimnu svježinu. Uz doticaju s kokosom, pojavljuje se osjet nježnosti, a bijele latice cvijeta božura daju mirisu nježne i meke note. Poput coulis umaka, sandalovina i karamela se stapaju zajedno stvarajući nevjerojatno zavodljivu, kremastu teksturu. Les Gourmandises de Luna edt 50 ml, 457,00kn. Miris je dostupan samo u Mülleru.

Dvije legendarne, amblemske jabuke koje jednostavno moraju biti zajedno. Bočice novih mirisa Les Gourmandises de Nina i Les Gourmandises de Luna ukrašene su mrvicama poput pravog deserta.

Dvije djevojke kao stvorene jedna za drugu, kao sto su Nina i Luna: Frida Gustavsson i Jac Jagaciak. Prvi puta kada su se srele, one su to vidjele jedna u drugoj. U prepunom vlaku, na putu za Tokyo, nakon snimanja u Japanu, pošto su dijelile i mirisale kutiju sa slatkišima, nisu još ni znale da će zajedno odrasti , koristiti Instragram zajedno, spojiti svoja imena u Frigaciak, da će biti Nina i Luna, na Nina Ricci pozivnici, u kaskadi smijeha dviju djevojaka na početku traganja za svojom ženstvenošću.

Tko je bolji nego Ana Strumpf da oboji Les Belles de Nina, pogotovo kada se pretvore u poslastice? Ova brazilska umjetnica nas je zadivila svojim blistavim, svjetlucavim, šarmantnim crtežima. Umjetnica, dizajnerica i dizajnerica interijera je oduvijek sanjala da će biti slikarica, savjesno “črčkajući” na naslovnicama ženskih magazina. To je disciplina u kojoj se ona ističe, koja ju definira do najtanjih crta. Također voli točkice, te ne skriva tu činjenicu. To je njen način transformiranja realnosti koristeći pastele, čineći da je sve raznobojnije, veselije, prepuno živosti. Maksimalistički, s dozom pop-arta i ekstremno zabavno

NINA RICCI - Les Gourmandises de Nina & Luna - Episode 1 (FR)