Ljetna kolekcija make-upa iz Burberrya

| Beauty |

Burberry Summer Splash

Iako se ljeti ne šminkamo previše, sjajilo kao i dobar bronzer uvijek su dobrodošli, a upravo to ima nova Burberryjeva ljetna kolekcija make-upa, Burberry Summer Splash. Najnovija make-up kolekcija iz britanske luksuzne modne kuće idealna je za žene koje poput pravih diva odlaze na plažu. Inspirirana dugim, blistavim danima britanskog ljeta, linija je stvorena kako bi bez puno napora tijekom odlaska na plažu u trenu dobili onaj morski sjaj. Kolekcija je napravljena u brončanim, zlatnim i sjajnim nijansama, a sastoji se od vodootpornih sjenila za oči, sjajila, tekućeg pudera sa sjajnim česticama, pudera u prahu i ruževa za usne.

Burberry Summer Splash
Burberry Summer Splash sjenila

Vodootporna sjenila odlična su stvar, dolaze u zlatnoj, plavoj i ljubičastoj boji, odgovaraju svim tonovima kože, a mi preporučujemo ono u boji kože koje samo daje vašem osunčanom tenu dodatni sjaj.

Burberry Summer Splash
Burberry Summer Splash sjajila

Burberry sjajila i ruževi za usne sa samo nagovještajem boje idealni su za svježe, hidratizirane i sjajne usne, a pojačavaju i njihove prirodne pigmente. Njegova formula sadrži hranjiva ulja i ekstrakt ruže koji omogućuju hidratizaciju i potiču usta da se prirodno istaknu.

Ova Burberry Summer Splash make-up kolekcija dostupna je u svim boljim robnim kućama diljem svijeta, ali i online.