Leona Paraminski zna što je potrebno za dobru frizuru

| Beauty |

Iako nije bila na svojoj maturalnoj večeri, predivna hrvatska glumica Leona Paraminski zna koliko je važno u posebnim prilikama imati savršenu frizuru. Njeni saveznici su kolekcija za njegu kose Pantene Intensive Repair te lakovi i pjene iz Panteneove kolekcije za oblikovanje kose koji će frizuru činiti savršenom čitavu večer. Kako izgleda savršena svečana frizura ove godine pitali smo djevojke na Panteneovoj  Facebook-stranici, a mini istraživanje koje smo proveli pokazalo je kako je djevojkama najvažnije da imaju zdravu i njegovanu kosu. Djevojke su rekle da im za savršenu svečanu frizuru treba od pola sata pa do čak i više od sat vremena, a u njezinu stiliziranju kao najboljeg saveznika istakle su lak za kosu. 

Na pitanje kakve im se frizure dopadaju i koja je njihova najdraža frizura za svečane prilike djevojke su birale elegantnu punđicu ili dugu, jednostavnu raspuštenu valovitu kosu. Zaštitno lice kampanje tvrtke Procter & Gamble i dm-a „Jednostavno je biti posebna!“, predivna hrvatska glumica Leona Paraminski, kaže da na svojoj maturalnoj zabavi nije bila, ali je zato u svojoj glumačkoj karijeri do sada imala priliku nebrojeno puta prisustvovati raznim događanjima koja su zahtijevala  večernju toaletu  s divnom frizurom.

"Za posebne prigode rjeđe se sama friziram. Idem već neko vrijeme istoj frizerki i ona me poznaje. Zna moj karakter, afinitete, kažem joj i što ću odjenuti pa u skladu s tim padne na pamet i ideja o frizuri. Volim imati skupljenu kosu u neku ležerniju punđu ako je u pitanju haljina zatvorenog tipa, te spuštenu, ravnu ili blago valovitu ako sam se odlučila za dekoltiranu haljinu ili haljinu bez naramenica. Ipak, ponekad se i sama uredim, a za to najčešće trebam nekoliko ukosnica, gumicu za kosu i dobar lak. Moram reći da nakon dobre frizure kosi treba oporavak: treba joj njega i ljubav, a mojoj kosi baš to pruža dvominutna Panteneova maska. Kada je izuzetno oštećena jer je bila dosta tretirana visokom temperaturom upotrijebim i serum za ispucale vrhove Pantene Split End Mender. Kosa je dio mene, važna mi je i zato je njegujem“, ispričala je Leona Paraminski istaknuvši kako je važno i prije i nakon odlaska na frizuru kosi pružati kompletnu njegu. Dodala je da je, ma kako god izgledala frizura, najvažnije da se djevojke dobro zabave.

Što god odabrale i kakvu god frizuru imale, bit ćete posebne, a za to se ovog svibnja brinu „stručnjaci za ljepotu“ tvrtka P&G sa svojim markama za njegu kose Pantene, Wella, Wellaflex i Head&Shoulders te lanac prodavaonica dm. Naime, svi koji se odluče tijekom svibnja za kupnju bilo koja dva P&G-ova proizvoda za njegu kose u dm-u imaju šansu osvojiti jedan od 42 dm-ova poklon-bona u vrijednosti od 500 kuna. Ne preostaje ništa drugo nego prepustiti brigu o svojoj kosi P&G-ovim proizvodima, zabljesnuti savršenom frizurom, pa se prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri i možda osvojiti poklon-bon.