"Ledena ljepota" ovogodišnja je tema make up natjecanja Učilišta Profokus

| Beauty |

"Ledena Ljepota" - tema ovogodišnjeg natjecanja Učilišta Profokusa

U organizaciji Učilišta Profokus na Zagrebačkom Velesajmu nastavlja se desetogodišnji niz održavanja make up natjecanja. Stručni tim Učilišta Profokus i ove godine je osmislio temu natjecanja sa vrlo zahtjevnim elementima i beskonačnu inspiraciju ljepote okovanom ledom. Žiriju će biti predstavljeni najbolji radovi vizažista koji sadrže kreativan make up kao i savršenu podlogu, izraženu skulpturu lica, naglašene oči i definirane usne te make up sa scenskim elementima.

Make up natjecanje s temom „ Ledena ljepota“ održat će se u petak 11.03.2016. u 14 sati u sklopu Zagrebačkog velesajma sajma Dani ljepote & fitnessa 2016. Na natjecanje se mogu prijaviti učenici srednjih škola: kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i svi vizažisti amateri  koji su spretni u uljepšavanju lica.  Nema naknade za sudjelovanje na natjecanju.

Zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju šalju prijave s fotografijama najkasnije do 28. veljače na mail adresu organizatora. Fotografija mora sadržavati prijedlog make-upa na modelu, u skladu s temom natjecanja. Više informacija, obrazac za prijavu i prijedlozi izgleda make-upa na zadanu temu "Ledena ljepota", zainteresirani mogu pogledati na www.profokus.hr  pod rubrikom Make up natjecanje.

Po pristiglim prijavama ocjenjivački žiri odabrat će natjecatelje koji će sudjelovati na natjecanju 11. 03. 2016. Rezultati prednatjecanja pristići će na adresu odabranih natjecatelja sa važnim uputama.

Želimo uspjeh svim natjecateljima u osvajanju nagrada, kao i ono najvažnije: stjecanje iskustva i novih poznanstava.