Last minute božićni pokloni za svačiji ukus u Bliss institutu

| Beauty |

Vrhunski i svjetski popularni tretmani i proizvodi za brzo i efikasno pomlađivanje, oblikovanje tijela i ultimativnu njegu lica i tijela Zagrepčanima nikada nisu bili dostupniji nego danas, zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss instituta, Jasminki Herceg. Visoko selektivne Carita i Decleor proizvode moguće je od ove godine pronaći u Hrvatskoj, zahvaljujući ovoj oazi za njegu lica, tijela i duha u srcu Zagreba, smještenoj na najdužoj i najpoznatijoj zagrebačkoj ulici Ilici.

Poklon bon i spa karta za relaksiranu zimu

Neovisno o tome odaberete li odlazak na masažu, u saunu, solarij ili se pak odlučite na vlastitu kombinaciju navedenih usluga u Bliss spa zoni, vaši će vam um i tijelo biti zahvalni. Blagodati masaže na zdravlje ostavljaju dugotrajan pozitivan učinak, a brojni su i pozitivni efekti boravka u sauni, koja je idealno rješenje ukoliko želite očistiti organizam od nakupljenih štetnih tvari, obnoviti energiju, poboljšati ten, ojačati imunitet te povećati vitalnost, budući da stimuliraju cirkulaciju i ubrzavaju proces izlučivanja štetnih tvari iz organizma i na taj način čiste tijelo iznutra i izvana. U cilju osiguravanja najpovoljnijeg i neograničenog uživanja tijela i uma, Bliss institut nudi jednomjesečne (350,00kn), polugodišnje (990,00kn) i godišnje (1490,00kn) karte, koje će vam osigurati nikad mirniju i zdraviju zimu. Također, dragocjene trenutke u posebnom društvu možete provesti na ovaj zdrav i nadasve ugodan način, koristeći jedan od pet paketa kreiranih baš za vaše potrebe i vaše posebne trenutke.

 Svaki tretman po želji iz bogate cjelokupne ponude usluga moguće je darovati putem poklon bonova u iznosu od 100 kn, 300 kn ili 500 kn, a  mogu se kupiti na recepciji Instituta.

Atraktivna pakiranja popularnih proizvoda

Bliss Institut kao jedini Decleor Institut u regiji, osigurava visoki standard proizvoda i usluga koje možete još jedino naći u New Yorku, Parizu, Londonu i Rimu, a riječ je o prirodnom brendu s 40-godišnjom tradicijom koji svoje znanje i iskustvo crpi iz znanstvenih spoznaja o energijama biljaka te sveobuhvatnog razumijevanja vitalnih energija koje pokreću ljudsko tijelo. Decleor nudi jedinstvenu vrstu njege koja se temelji na strogoj selekciji biljaka najfinijih vrsta i ekskluzivnih mješavina aktivnih sastojaka za postizanje djelotvorne svakodnevne njege iznimno srodne vašoj koži. Snaga esencijalnih ulja pomaže pri obnavljanju, ponovnom uspostavljanju ravnoteže i okrepljenju vašeg tijela i osjetila koje nam je svima prijeko potrebno. Ova vrsta aromaterapije omogućila je Decleor tvrtki izbor od gotovo 50 vrsta esencijalnih ulja koji se koriste u 150 različitih pripravaka, koji su dostupni u personaliziranim, originalnim i mirisnim pakiranjima koji čine idealan božićni poklon. Osim renomiranog brenda visoke kvalitete ovi idealni božićni pokloni nose i izuzetnu uštedu, za cijenu jedne kreme na poklon se dobivaju čak 3 visokokvalitetna proizvoda.