Lancome Idole proglašen najboljim mirisom 2020. godine

| Beauty |

Prije samo godinu dana Lancôme je stvorio Idôle, miris inspiriran suvremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspjeha. Od jednostavnosti, do bezvremenske bočice, Idôle je stvorio novu perspektivu u svijetu mirisa. Upravo iz tog razloga, popeo se na tron najboljeg ženskog mirisa 2020.godine u prestižnoj kategoriji. Naime, Fragrance Foundation dodijelio mu je nagradu najboljeg ženskog mirisa, Fragrance of the Year – Women's Prestige, Francuske i SAD-a 2020.godine -Idôle.

Kao najtanja bočica na svijetu, nevjerojatno je lagana i prigodna za svaku priliku, stvorena je da služi kao stalni podsjetnik na beskrajne mogućnosti žena.

Lancôme, koji i sam promiče priču o uspjehu, ponosno stoji iza ovih nagrada. Inače ovaj miris možete kupiti u domaćim parfumerijama po preporučenoj cijeni od 462,42kn za 25ml, 744,69 za 50 ml i 862,16 za 75 ml.

Miris Idôle kreirale su 3 kreatorice parfema: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču. Bočica za Idôle koju je osmislio arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu.