Lancôme predstavio tri nove make-up kolekcije!

| Beauty |

Lancome "French Innocence" Spring 2015 Makeup Collection

Ova nova kolekcija iz Lancomea donosi posve svježe pastelne nijanse za proljeće i ljeto 2015. Tema je "French Innocence" što i dokazuje prekrasan nježni mix nijansa za nokte, usne i oči. Za savršen nježno nevini look. Lancome je za najnoviju kolekciju inspiraciju potražio u prekrasnim francuskim parkovima i cvjetnim vrtovima Pariza. Jedna stvar je sigurna - ova će vas kolekcija prebaciti u romantični mood. Nas se najviše dojmila "My French Palette", paleta sjenila inspirirana atmosferom pariških vrtova u proljeće. Romantična, ali uvijek s dozom fantazije - i ova paleta sadrži harmoniju matiranih i sjajnih nijansa roze, idealnih za svježi, proljetni look. 

Lancome "French Innocence" Collection
Lancome "French Innocence" Collection

Lancome Bright Eyes Spring 2015 Makeup Collection  

Osvježite svoje oči ovog proljeća s Lancomeovom novom "Bright Eyes" kolekcijom. Sadrži nove svježe nijanse koje će probuditi sva vaša osjetila i napuniti vas energijom. Nove palete sjenila, eyelineri i vodootporne maskare imaju dugotrajnu, osmosatnu formulu koja ne blijedi već boje ostaju na vašim očima upravo onakvima kakvima ste ih nanijeli. Paleta sjenila iz limitirane "Bright Eyes" kolekcije stvorit će i večernji i dnevni look kakav god poželite.

Lancome "Bright Eyes"
Lancome "Bright Eyes" Collection

Lancome "French Paradise" Summer 2015 Makeup Collection

Zakoračite u raj s ovom najnovijom kolekcijom iz Lancomea. Egzotične boje savršene su za vaš sljedeći tropski izlet ili će barem izgledati kao da ste se upravo s jednog takvog vratili. Nova paleta sjenila i luksuzne boje ruževa i sjajila na usnama sve su što trebate ponijeti na ljetovanje. Bilo da ćete ležati na plaži ili piti koktele kraj bazena,  Lancômeova prekrasna ljetna kolekcija, French Paradise, dovest će vas korak bliže ka savršenom ljetnom looku. Obožavamo plava sjenila, boju višnje na usnama i luminozne bronzere iz ove ljetne linije. Uz vodootpornu maskaru i veselu nijansu na noktima - svaki ljetni look je kompletan!

Lancome "French Paradise" Collection
Lancome "French Paradise" Collection