Lajk dana - Taylor Swift kao princeza

| Beauty |

Taylor Swift
Taylor Swift

Kampanja za "Wonderstruck Enchanted", novi Taylor Swift miris inspiriran bajkama je konačno izašla i naš je lajk dana. Taylor izgleda kao prava mlada dama iz bajke, lijepo i magično.

“Zaista volim ovu kampanju. Nosim prekrasnu haljinu u koju sam se zaljubila čim sam je ugledala. Vrlo je klasična, no to je u zadnje vrijeme moj stil, sve klasično i bezvremensko“ izjavila je Swift povodom lansiranja kampanje.

“Wonderstruck Enxhanted opisuje onaj trenutak kada osjetite privlačnost prema nekoj drugoj osobi, neku nevjerojatnu vezu, ali i onaj osjećaj koji neizostavno ide s njim, a to je da ste potpuno razoružani i začarani” opisuje prekrasna country pjevačica svoj novi parfem.

Sastoji se od mirisa šumskog voća, divljih borovnica, božura, bijelih frezija i vanilije i dolazi u jednakoj bočici kao prvi Wonderstruck miris, samo u crvenoj boji.

Iako od njenog parfema ne očekujemo ništa posebno jer se ipak radi o nižoj kategoriji mirisa, onoj drogerijskoj, Taylor nam je zaista slatka pa se nadamo da će njen novi miris imati barem dio magije o kojoj priča. Ako ste njen fan i želite se dokopati ovog parfema što prije, morati ćete se strpjeti još malo dok se ne objavi datum izlaska, a d o tad uživajte u prelijepoj Taylor!