L'Adria ima novu savršenu podlogu za svaki make up!

| Beauty |

Restorative mist - L'adria
Restorative mist - L'adria

Novitet u ponudi brenda L'ADRIA inovativna je mliječna maglica za dugotrajnu hidrataciju i unaprjeđenje izgleda vašeg makeupa

Brend L'ADRIA želio je ponuditi idealnu minimalističku njegu kože s najkvalitetnijim sastojcima, bez nepotrebnih iritansa i u ekološki optimalnoj ambalaži kako biste mogli biti opušteni i bezbrižni dok uživate u svojoj rutini. Njegova zelena filozofija i društveno odgovorno ponašanje osvojili su srca mnogobrojnih žena diljem Hrvatske. Od ljeta 2020. godine L'ADRIA podiže ljestvicu u kreiranju preparativne kozmetike opetovano stvarajući proizvode kakve na hrvatskom tržištu nismo imali priliku vidjeti – proizvodi s inovativnim sastojcima, nježnih formula i u kvalitetnim pakiranjima, s dizajnom na svjetskoj razini, dokaz su da se prirodna kozmetika može stvarati uz blagodati iz dalmatinske regije, a da je ipak neočekivana, u skladu s trendovima i prilagođena osjetljivim i problematičnim tipovima kože.

Ono što pak L'ADRIA nije očekivala jest da će postati i dio kozmetičkih kofera mnogobrojnih vizažista. Naime, Instant revitalizing serum pokazao se kao fantastična hidratantna baza za puder, koja daje i lijep plumping efekt dok je Eye cream među obožavateljima težih pudera ili korektora od prvog dana neslužbeno proglašena najboljom kremom za njegu područja oko očiju. Upravo zato logičan sljedeći korak bio je ponuditi nešto što će zadovoljiti potrebe kako profesionalaca,tako i prosječnog korisnika. Stoga danas predstavljaju novi proizvod −Restorative mist, koji pleše na tankoj granici preparativne i dekorativne kozmetike i čini to tako vješto.

L'ADRIA Restorative mist (149 kn) multifunkcionalna je mliječna maglica koja na koži stvara mrežu hidratantnih i obnavljajućih sastojaka, koji intenzivno hidratiziraju i obnavljaju hidrolipidnu barijeru kože, sprječavajući gubitak vlage. Osmišljena je kao idealan dodatak u svakodnevnoj rutini jer je na granici tonika i esencije u spreju, djeluje poput hidratantnog primera i uklanja efekt praškavog izgleda nakon stvaranja makeup baze.

Zvijezda nove L'ADRIA kreacije nježna je, ali moćna biljka ljubičastih cvjetova – mrižica. Poznata i kao morska lavanda, krije intenzivnu moć hidratacije i zadržavanja vlage. Rastući u uvjetima visokog saliniteta razvila je sposobnost zaštite kako bi mogla cvjetati u stresnom okolišu– ta esencija pohranjena je u Restorative mist, koji na jednak način kožu štiti od dehidracije i vanjskih stresora poput zagađenja zraka ili vjetra. Osim mrižicom, formula je obogaćena niacinamidom, NMF-om, ektoinom, adenozinom, betainom, alantoinom te ekstraktom cikorije uronjenim u laganu bazu maslinova skvalana i ekstrakta lista masline. Bogata koncentracija sastojaka u ovom laganom, lepršavom proizvodu bez mirisa, koji ne ostavlja mastan trag, omogućuje brzoupijajuću hidrataciju koja se zadržava te jača i štiti kožnu barijeru.

Prekrasna mutna staklena bočica od 125 mililitara dolazi s vrlo finim raspršivačem koji pruža čisti užitak uporabe. Zbog svoje veličine L'ADRIA Restorative mist savršen je za putovanje u ručnoj prtljazi i kao obnavljajuća hidratacija u avionskoj kabini. Do 1. prosinca možete ga kupiti po ekskluzivnoj, 20% nižoj cijeni (119 kn), samo na L'ADRIA webshopu.

Još jedan novitet u ponudi brenda L'ADRIA set je Makeup Prep duo, koji spaja Instant revitalizing serum i Eye cream, bestselere za pripremu kože za makeup. Set će biti ekskluzivno dostupan na L'ADRIA webshopu po promotivnoj cijeni od 309 kn. Proizvodi L'ADRIA mogu se kupiti i u dm i BIPA drogerijama pa su sad doista dostupni u svakom kraju Hrvatske. Za dodatne informacije o proizvodima,njihovim učincima, sastojcima te L'ADRIA kozmetici općenito popratite na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Restorative mist - L'adria
Restorative mist - L'adria