Lactourea mousse krema za lice i tijelo - proizvod koji nas je oduševio

| Beauty |

Lactovit Lactourea mousse krema za lice i tijelo

Brend Lactovit poznati je stručnjak za njegu kože. Mi smo isprobali njihov novi proizvod to jest Lactourea mousse kremu za lice i tijelo i malo je reći da smo se oduševili.
Ono što nas je oduševilo na prvu je vrlo zanimljivo, drugačije i inovativno pakiranje. Mousse krema dolazi u maloj posudici s poklopcem. Miris ovog moussa za lice i tijelo je neodoljiv, a vaša koža ostat će mirišljava tijekom cijeloga dana. Prozračna struktura moussa pružit će vašoj koži vrlo kvalitetnu njegu no koža neće biti masna nakon uporabe jer Lactourea mousse ima matirajuću formulu koja se vrlo brzo upija u kožu.

Lactovit Lactourea mousse krema za lice i tijelo


Dubinska njega i hidratacija glavne su karakteristike ovog proizvoda. Lactourea mousse krema za lice i tijelo dio je obnavljajuće linije s Lactoureom koja je kao stvorena za njegu suhe kože zato što obnavlja kožu. Mousse djeluje tako da iznutra obnavlja kožu kako bi izvana izgledala mlađe. Budući da ovaj mousse sadrži protein kalciji nije za čuditi kako je koža nakon uporabe zaista kao nova.
Osim mousse kreme za lice i tijelo, u Lactourea liniji, možete pronaći Lactovit Lactourea gel za tuširanje i mlijeko za tijelo.
Ovaj Lactourea mousse za kožu i tijelo savršena je dnevna doza njege i hidratacije. Mi vam preporučujemo da probate vjerujemo kako će vam se svidjeti i kako nećete požaliti.