Laboratorij dr. brandta predstavlja revolucionarnu kremu za oblikovanje područja vrata

| Beauty |

Koža vrata s vremenom gubi elastičnost ili sposobnost istezanja kako bi ostala čvrsta. To je neželjeni, ali uobičajeni proces starenja, a pojavljuje se sa slabljenjem mišića u vratu.

Laboratorij dr.brandta predstavlja revolucionarni proizvod koji će zasigurno pronaći put do svih zagovornika kozmetičkih tretmana u vlastitom domu. Radi se o kremi za oblikovanje područja vrata - NECK SCULPTING CREAM, luksuznoj kremi za vrat koja smanjuje vidljivost podbratka te daje vratu više definiraniji, oblikovaniji i hidratiziraniji izgled koji se vidi odmah, ali i tijekom vremena. Proizvod je dostupan u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, Müller trgovinama i web shopu Delmerion.  

dr.brandt Neck sculpting

Koža vrata s vremenom gubi elastičnost ili sposobnost istezanja kako bi ostala čvrsta. To je neželjeni, ali uobičajeni proces starenja, a pojavljuje se sa slabljenjem mišića u vratu. Međutim, starenje nije jedini faktor koji dovodi do opuštanja kože na vratu. Koža vrata tijekom vremena također gubi i veliki dio kolagena i elastina. Kolagen je protein koji čini vezivno tkivo u tijelu. Elastin je još jedan protein vezivnog tkiva koji omogućuje da se koža vrati u normalan oblik čak i nakon što se istegne. Kada se ovi proteini izgube, koža gubi čvrstinu i elastičnost. Ostali faktori koji utječu na slabljenje čvrstine i elastičnosti kože vrata su genetika te ekološki i životni faktori, kao što su pretjerano izlaganje suncu, pušenje, gubitak težine, izrazi lica i položaji glave kao i korištenje računala i mobitela. 

dr.brandt Neck sculpting

Krema za oblikovanje vrata iz laboratorija dr.brandta uspješno se bori sa svim ekološkim i životnim faktorima, kao i s procesom starenja zbog kojih izgled područja vrata gubi na svojoj privlačnosti.Slim-Sculpt Complex u kremi za oblikovanje vrata dr.brandta radi tako da „debele stanice stavi na dijetu“ smanjujući volumen podbratka kako bi izgledao manje debljim i čvršći. Ekstrakt graška čini kožu elastičnijom, vlažnijom i čvršćom te pomaže da izgleda utegnutija na površini. Hydra-Firm Complex, kombinacija hijaluronske kiseline i pantenola daje vlažnost, hidratizaciju i sprječava gubitak vlage iz kože. Gua Sha tehnika s ružičastim kvarc kamenom omogućava zategnutiji i oblikovaniji izgled – za optimalne rezultate u kratkom vremenu i tijekom vremena.

dr.brandt Neck sculpting

Način upotrebe kreme: Ujutro i navečer, na čistu kožu, u pokretima prema gore nanijeti kremu na područje vrata, od ključne kosti prema čeljusti te masirati kožu s ružičastim kvarc kamenom. Koristeći zaobljeni dio, povucite rukom prema gore, masirajući čeljust. Na područja koja niste dosegnuli zaobljenim djelom, kremu umasirajte rukom. 

dr.brandt Neck sculpting

Za potpune rezultate njege kože lica, preporuča se korištenje zajedno s drugim proizvodima dr.brandta - hijaluronskom kremom za lice koja će hidratizirati lice, dati mu volumen i popuniti te izravnati bore i s proizvodom No More Baggage koji će trenutno učvrstiti i ujednačiti područje oko očiju, kako bi dobili svježiji izgled.

Uživajte u maksimalnim rezultatima s minimalno uloženog vremena. Uz ovaj briljantan proizvod dr.brandta, učinak i vidljivi rezultati smanjenja podbratka mogući su i iz udobnosti vlastitog doma.

dr.brandt Neck sculpting