La Roche Posay tonirana krema sa zaštitnim faktorom naš je favorit ljeta

| Beauty |

La Roche Posay tonirana krema hit je beauty proizvod

Ljeti iz kuće ne izlazimo bez kreme sa zaštitnim faktorom jer sunce je iz godine u godinu sve jače i sve štetnije. Već godinama naš favorit kada je u pitanju krema sa zaštitnim faktorom je La Roche Posay.
Također ljeti zbog vrućina nosim vrlo malo šminke kako bi omogućili koži da diše stoga nam je novi proizvod od La Roche Posaya genijalan. Naime radi se o tonirana krema sa zaštitnim faktorom 50 koji možete pronaći pod nazivom La Roch Posay Anthelios Tinted SPF.

La Roche Posay tonirana krema hit je beauty proizvod

La Roch Posay Anthelios Tinted SPF je dermatološki ispitan, tonirani proizvod za zaštitu od sunca obogaćen proceradom, koji pruža vrlo visoku razinu zaštite širokog spektra (UVA/UVB, neka oštećenja uzrokovana A-infracrvenim zračenjem i atmosferskim zagađenjem). Ova krema sa zaštitnim faktorom pruža boju licu, ali i ujednačava ten. Krema je vodootporna.
Ovaj proizvod vrlo je popularan na društvenim mrežama te su mnoge žene zaluđene s njim. U to ne sumnjamo jer već godinama smo vjerni La Roch Posay SPF kremi, a tonirana krema nam je omiljeni make-up proizvod.