KyliexBalmain kolaboracija dolazi ovog petka

| Beauty |

Kylie Jenner voli dobru beauty suradnju.

Svoje snage je već udružila sa skoro svim svojim sestrama i  patrijarhom Kardashian-Jenner obitelji, Kris Jenner, a najnovija suradnja je s bliskim prijateljem i Balmainovim kreativnim direktorom Olivierom Rousteingom.

Jenner na Instagramu, ispod fotografije s Rousteingom, napisala: "Pariz je uvijek dobra ideja. Iznenađenje. KYLIE X BALMAIN kolekcija za @kyliecosmetics izlazi  ovog petka 27.4. na KylieCosmetics.com".

Kolekcija KyliexBalmain bit će predstavljena na Paris Fashion Weeku, gdje će Kylie biti umjetnički voditelj šminke na Balmainovoj nadolazećoj reviji ovog petka.

Prošle godine, dvojac je odlučio stvoriti kolekciju koja će se koristiti isključivo u za Balmain PFW. "Kolekcija koju smo stvorili puna je zaista predivnih nijansi koje se mogu miješati i uskladiti kako bi se stvorili različiti lookovi, od hrabrih lookova za pistu izgleda do mekog i lijepog glamura", dodala je Jenner u izjavi. "Kolekcija je savršen spoj naših osobnosti i vizija, s jednim ciljem u središtu: da se svi koji je nose osjećaju samouvjereno, lijepo i autentično sebe!"

Instagram/@kyliecosmetics

Inspiriran custom  baby pink Balmain kombinezonom kojeg je nosila na Grammyjima početkom ove godine, KyliexBalmain asortiman slijedi istu temu ružičaste boje. Kolekcija uključuje Kyshadow paletu (42 USD) s razigranim bojama po cijeni od 42 dolara, kao i visoki sjaj za usne po cijeni od 16 dolara te njezin popularni Matte Lip Kit po cijeni od 29 dolara, u mekoj ružičastoj nijansi. Ako želite sebe obradovati punom kolekcijom, možete ju naručiti po cijeni od 75 dolara.

Kompletnu kolekciju možete kupiti od ovog petka u 8 sati na kyliecosmetics.com .

Instagram/@kyliecosmetics