Kylie skin proizvodi napokon u Hrvatskoj

| Beauty |

Kylie Jenner

Mlada poduzetnica Kylie Jenner stalno smišlja nove načine kako se približiti svojim fanovima. Njen najnoviji pothvat je linija skincare proizvoda - Kylie skin. Od samog početka, Kylie naglašava kako je njena misija približiti vlastitu rutinu njege kože svojim sljedbenicima kroz pristupačne, sigurne i učinkovite proizvode koje mogu koristiti žene i muškarci svih dobnih skupina. Njena je vizija inspirirati sve generacije da kreiraju svoju skincare rutinu koje će se držati dugi niz godina. Stavljanjem fokusa na zdravu i njegovanu kožu kao najbolje platno i podlogu za savršen make-up, Kylie mijenja način na koji mladi, ali i stariji ljudi razmišljaju o svojoj koži.

Prva i glavna linija, koja se rasprodala u svega par minuta, sastojala se od šest proizvoda koji su sastavni dio dnevne skincare rutine koju koristi Kylie – pjena za čišćenje lica, piling za lice, hidratantna krema, krema za oči, toner za lice i Vitamin C serum. Osim prve linije proizvoda, Kylie je još predstavila svoju liniju za ljetno tijelo u srpnju 2019. godine, a dodatno radi na novim uzbudljivim proizvodima i u 2020. godini.

Pjena za čišćenje (225 kn) - sadrži ultra hranjivo ulje sjemenki kivija te vitamine C i E koji pomažu hidrataciji te poboljšanju elastičnosti kože lica. Nježna formula čisti kožu od prljavštine, ulja i šminke te ostavlja svjež, blistav ten.

Kylie skin pjena za čišćenje
Kylie skin pjena za čišćenje

Piling za lice od oraha (209 kn) - nježan, ali učinkovit. Formula s protuupalnim sastojcima i voćnim ekstraktima odstranjuje mrtve stanice kože te ostavlja blistav ten.

Kylie skin piling za lice
Kylie skin piling za lice

Hidratantna krema za lice (225 kn) - sadrži umirujuće i hranjive sastojke koji pomažu hidrataciji kože bez osjećaja težine i masnoće. Pogodna je za sve tipove kože te ostavlja kožu nevjerojatno mekanom.

Kylie skin hidratantna krema za lic
Kylie skin hidratantna krema za lice

Krema za oči (189 kn) - Jedinstvena formula sadrži kombinaciju kofeina, zelenog čaja, vitamina E i ekstrakta šipka koji pomažu osvježiti i hidratizirati kožu te smanjiti natečenost ispod očiju, kao i pojavu bora.

Kylie skin krema za oči
Kylie skin krema za oči

Toner za lice (209 kn) - nježni tonik za lice bez alkohola pomaže osvježiti izgled kože. Njegova formula s uljem avokada, uljem sjemenki kivija i ekstraktom jabuke pomaže umiriti i tonirati kožu te joj vratiti prirodnu hidrataciju. Također, tonik pomaže odčepiti, pročistiti te umanjiti pojavu pora.

Kylie skin tonik za lice
Kylie skin tonik za lice

Vitamin c serum (265 kn) - prepun sastojaka koji dubinski prodiru u kožu te pomažu u poboljšanju cjelokupnog zdravlja i izgleda kože lica.

Kylie skin vitamin C serum
Kylie skin vitamin C serum

Kylie Skin by Kylie Jenner linija proizvoda biti će ekskluzivno dostupna za prodaju u odabranim Douglas parfumerijama i na douglas.hr od 22. svibnja!