Kylie Jenner otkrila tko (ili što) stoji iza njenog bujnog poprsja

| Beauty |

Kylie Jenner operirala grudi?
Kylie Jenner operirala grudi?

Ranije ovog mjeseca, Kylie Jenner (18) prvi puta je otvoreno priznala i ozbiljno progovorila o filerima zbog kojih joj usne izgledaju tako veliko te otkrila kako se radi o Juvéderm filerima zbog kojih je zadnjih nekoliko mjeseci svijet apsolutno poludio za Kylie i tajnom koja se krije iza njenih usana. No, nisu samo njene usne bile pod povećalom - mnogobrojni fanovi mjesecima su se pitali je li Kylie povećala i grudi?!

Na svojoj novoj web stranici, Kylie je otkrila tajnu koja se i tu krije - i to u video naziva 'Kylie Comes Clean.' Pripremite se, jer ovo je ŠOKANTNO.

"Podijelit ću s vama jedan od mojih trikova. Ne dijelim ovo s puno ljudi, ali svi misle da sam povećala grudi nedavno, a nisam. Samo koristim Bombshell grudnjak iz Victoria's Secreta. Promijenio mi je život. Navukla sam sve svoje sestre i prijateljice na njega. Ako želite da vam grudi izgledaju veće, treba vam ovaj grudnjak u životu."

Da, Kyliena velika tajna je u dobrom push-up grudnjaku. Mmmhmm, šokirani ste, zar ne?

Kylie Jenner
Kylie Jenner

U tankoj bijeloj majici, Kylie je demonstrirala kako njezin dekolte izgleda s običnim čipkastim grudnjakom i kako izgleda s ovim super push-upom iz Victoria's Secreta. Jasno je da je razlika ogromna. 

"Ovo je normalan čipkasti grudnjak, a sada ću vam pokazati kako na meni izgleda Bombshell. Očito, grudi su mi 10 puta veće - bez konturiranja, bez ičega, ovo je sve dobra podstava. Mislim da u njemu poprsje izgleda odlično i ženstveno. To je to. Nema umetaka u grudima. Nema operacija. Nema konturiranja. Ništa. Ovo je čudo. Ovo je moja tajna."

Victoria's Secret Bombshell Bra
Victoria's Secret Bombshell Bra