Kylie Jenner lansirala liniju ekstenzija za kosu

| Beauty |

Kylie Jenner
Kylie Jenner

Od svih članova Kardashian-Jenner obitelji, Kylie Jenner (17) je definitivno ona koja je poznata po mijenjaju frizura! U nekoliko mjeseci otišla je iz plave u crnu, od boba do dugih uvojaka - a čak je i napravila undercut za rođendansku proslavu!

Stoga i ne čudi što je njena najnovija poslovna avantura upravo linija ekstenzija za kosu pod nazivom Kylie Hair Kouture

17-godišnjakinja je najavila svoje partnerstvo s američkim brendom ekstenzija "Bellami Hair" na svom Instagram profilu tako što je objavila fotografiju s dugim prekrasnim kovrčama i opisom "Kylie Hair Kouture dolazi ubrzo...uzbuđenje!".

Kylie i njena sestra Kendall Jenner (19) ranije su već surađivale s modnim markama poput Steve Maddena i PacSuna, ali ovo je prvi put da se Kylie sama upušta u beauty industriju...

Naravno, Kylie nije prva u obitelji koja dobiva liniju za kosu. Njene starije sestre Kim, Khloe i Kourtney Kardashian u proljeće 2015. izbacuju liniju proizvoda i aparata za kosu koja će se zvati Kardashian Beauty.

Možemo se složiti da između Kylie Hair Kouturea i Kardashian Beauty-a repliciranje slavnih Kardashian/Jenner lokni nikad nije bilo lakše!