Kultni proizvod L'Huile de Leonor Greyl napokon u Hrvatskoj

| Beauty |

U Hrvatsku je stiglo kultno ulje za kosu L'Huile de Leonor Greyl

L’Huile de Leonor Greyl je tretman za dubinsko obnavljanje suhe kose oštećene bojenjem, izbjeljivanjem, pramenovima, trajnom ondulacijom ili ravnanjem. Kosu čini mekom, zdravom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje.

Budući da je vodootporno i sadrži UVA/UVB filter, također je vrlo učinkovito u zaštiti od štetnih utjecaja sunca, morske vode i klorirane vode u bazenu.
Kako se koristi: Namijenjeno je da se nanosi na suhu kosu, a zatim ispere pod tušem.
Ulijte malu količinu na dlan, nanesite na suhu kosu, samo po dužini i na vrhove. Ravnomjerno raspodijelite s četkom od prirodne dlake. Ostavite da djeluje 10–15 minuta ili preko noći za dubinsko regeneriranje. Isperite šamponom.

Sa sastavom od 97% prirodnih finih ulja, L’Huile de Leonor Greyl iznimno je učinkovito, izrazito zaštitno, trenutačno omekšavajuće i nevjerojatno obnavljajuće. Ovo ulje obožavamo jer ga uvijek povezujemo s praznicima, bilo to usred zime ili s bezbrižnim farniente na plaži. U tome je sva čarolija njegovog cvjetnog, egzotičnog i senzualnog mirisa. Na plaži, bazenu, brodu, imajte samo jedan refleks: zaštititi kosu dobrom kupkom biljnih ulja koja štite od UV, klora, morske vode i vjetra.

U Hrvatsku je stiglo kultno ulje za kosu L'Huile de Leonor Greyl
U Hrvatsku je stiglo kultno ulje za kosu L'Huile de Leonor Greyl

Ulje se pod temperaturom ispod 25 stupnjeva zgušnjava. Tako da samo možemo zamisliti kakvu neprobojnu barijeru ono ostavlja na našoj kosi kojoj prijete sunce, sol i vjetar. Neprobojno, ali prilagodljivo, omogućujući sve vrste frizura, sve fantazije, pletenice sa zataknutim cvijetom, visoko podignute punđe, ravne dječačke frizure čistih linija koje ističu preplanuli ten. Dovoljna je količina koja odgovara čepu L’Huile de Leonor Greyl kako bi se osigurala zaštita i ljepota kose. Ulijte ga u dlan prije nanošenja na kosu i utrljate nježnim pokretima. Ravna četka također može biti izvrsna za postizanje besprijekorno glatkog efekta.

Ne brinite. Ovo ulje je za lako za upotrebu, lako za nanošenje, brzo se uklanja. Dovoljno je jedno šamponiranje. Tanka kosa će odabrati Shampooing au Miel, duga kosa će se odlučiti za Shampooing Crème Moelle de Bambou, a neukrotiva bujna kosa zaklinjat će se samo na Shampooing Reviviscence.
Vaša boja, kosa kao i vaš frizer bit će vam zahvalni!