Kultni Lancome puder od sada s novom formulom za njegujući sjaj

| Beauty |

Lancome TEINT IDOLE ULTRA WEAR CARE & GLOW

Nezaustavljivi puder Teint Idole Ultra Wear od Lancômea sada je dostupan i u novoj formuli za njegujuću blistavost.Uz lakoću idealnog prekrivanja i 24-satnu izdržljivost, Teint Idole Ultra Wear je prije 25 godina prvi put dokazao da dugotrajnost također može biti lagana na licu. Lancôme sada predstavlja novu formulu za njegujuću blistavost – Teint Idole Ultra Wear Care & Glow. Zahvaljujući postojanoj srednoj prekrivnoj moći koja se savršeno ističe, koža izgleda jednačena po cijeloj površini s 24-satnom zdravom blistavošću. Kombinacijom nanošenja više slojeva za intenzivnije prekrivanje i efekta besprijekorne kože, te skladom dugotrajnosti i njege, koža je trenutno i trajno prekrivena naglašenim zdravim sjajem.

Lancome TEINT IDOLE ULTRA WEAR CARE & GLOW

Iznimno lagana tehnologija Neo-Glow za naglašenu zdravu blistavost

Primjenom iznimno lagane tehnologije koja se stapa s kožom – Lancômeova tehnologija Neo-Glow djelotvorno povezuje formulu s kožom, bez nakupljanja, stvrdnjavanja i pomicanja. Svjetloća pigmenata prirodno ističe crte lica i koži daje naglašen zdrav sjaj do 24 sata*.

Postojana srednja prekrivna moć koja se savršeno ističe

Srednje prekrivanje s mogućnošću nanošenja više slojeva skriva nesavršenosti i traje cijeli dan. Učinak na ujednačenost i blistavost tona kože je trenutačan i dugotrajan zahvaljujući teksturi koja je postojana i otporna na svakodnevnu upotrebu te osigurava prirodan izgled kože.

Lancome TEINT IDOLE ULTRA WEAR CARE & GLOW

Za savršenu njegu brine se formula s 82% bazom seruma te hijaluronskom i bademovom kiselinom

Pružajući temelj za njegu i blistavost kože, novu formulu Teint Idole pudera krase poboljšana svojstva seruma za poboljšanje kože neposredno nakon primjene i tijekom nošenja. Nakon 4 tjedna, formula s 82% seruma koji daje koži blistavost, te čini teksturu zaglađenijom i ujednačenijom.

Nakon jedne primjene tekućeg pudera Teint Idole Care & Glow**:

+23% ujednačeniji ton kože

+9,8% blistaviji ten

+12,7% glađa teksture kože

Lancome TEINT IDOLE ULTRA WEAR CARE & GLOW

Nakon 3 tjedna primjenjivanja tekućeg pudera Teint Idole Ultra Wear Care & Glow***:

90% se slaže da se koža osjeća i izgleda bolje

91% se skaže da koža izgleda ljepše

89% da koža izgleda glađe

90% da je ton kože ujednačeniji

87% da koža izgleda hidratizirano

85% da koža izgleda blistavije

Izvrsna za hidrataciju kože, mikrokapsulirana hijaluronska kiselina za koju je poznato da može zadržavati  1000 puta veću količinu vode od svoje težine i ispunjava kožu hidratantnom mekoćom. Bademova kiselina poznata je po pročišćavanju i zaglađivanju površine kože tijekom vremena. Koža je sve blistavija iz dana u dan.

Lancome TEINT IDOLE ULTRA WEAR CARE & GLOW