Kultne Marvis paste za zube stigle na hrvatsko tržište

| Beauty |

Marvis paste za zube

Marvis, svjetski priznati talijanski brend pasta za zube je zahvaljujući zastupniku, tvrtki Delmerion d.o.o. napokon dostupan na hrvatskom tržištu. Dolazak ovog kultnog brenda zasigurno će razveseliti sve koji od pasti za zube očekuju više te imaju postavljene visoke estetske kriterije te teže izvrsnosti i luksuzu životne filozofije.  

Paste za zube s Marvisovim potpisom transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, a namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog. Marvis paste za zube moguće je pronaći ekskluzivno u svim ELFS trgovinama, u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu.  

MARVIS paste za zube nude paletu jedinstvenih okusa koji kombiniraju moćnu i dugotrajnu svježinu mente s nesvakidašnjim notama koji intrigiraju i bude sva osjetila. Ipak, svaku od njih povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i dugotrajnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa.  Formula ovih pasta za zube u sebi ne sadržava fluor, parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je ovo jedna od rijetkih pasta za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat. 

Marvis paste za zube

Njihov nesvakidašnji, retro dizajn u potpunosti pomiče granice suvremene umjetnosti življenja te je prepoznatljiv na svakom kozmetičkom ormariću koji se zahvaljujući Marvisu pretvara u hipnotično mjesto na kojem se isprepliće osjećaj senzacije svakodnevne njege s daškom eklektične, apstraktne i cool estetike.

Ne čudi stoga kako se je Marvis nadmetnuo kao „must-have“ brend koji se može pronaći u asortimanu najprestižnijih concept storova, robnih kuća i dizajnerskih hotela širom svijeta.  Ekskluzivna robna kuće Galeries Lafayette u Parizu, renomirani dizajnerski hotel Armani u Milanu, luksuzna robna kuća Liberty u Londonu -  samo su neke od svjetski priznatih i poznatih kuća koje su prepoznale Marvis kao brend čija briljantnost – apsolutno nema konkurenciju 

Marvis paste za zube