Kugle za kupanje uz koje ćete plivati u želeu

| Beauty |

Instagram / @breakfastinthebath

Brand Lush stvorio je kolekciju kugli za kupanje koje pretvaraju vodu u žele.

Nova serija Lush kugli za kupanje dostupna je u četiri boje - narančastoj, zelenoj, plavoj i crnoj. Iako plivati s posebnim efektima možda neće baš svi htjeti jer otopljena masa u vodi podsjeća na sluz i u nekoliko minuta će vas, ovisno o odabranoj boji, pretvoriti u glavnog lika filma "Avatar", ljubljenog Shreka ili kraljicu nafte.

Glavni sastojak ovih kugli za kupanje je osim hranjivih ulja, i alginska kiselina, koja se izlučuje iz algi. Pri kontaktu s toplom vodom, tekućina se pretvara u žele. Gustoća ovisi o broju kuglica, pa ako želite plivati u pravom pudingu, za to će vam biti potrebno nekoliko komada. Pokraj svoje zabavne svrhe, ovaj postupak kupanja hidratizira i omekšava kožu.

Instagram / @samanthabbeautiful

Svaka kugla za kupanje ima svoj poseban miris. Narančasta ima miris agruma, zelena je tropska mješavina, plavu je dobro koristiti prije spavanja zbog opuštajućeg mirisa lavande, a crna, naprotiv, osvježava uz miris cimeta.

Instagram / @lusharndale

Iako ih trenutno možete kupiti samo u Lush trgovinama u Velikoj Britaniji, priča se da bi se uskoro mogle pojaviti i u ostatku svijeta. 

Instagram / @breakfastinthebath