Kraljica maturalne večeri: Sređene obrve i nokti by Manuela Picard Beauty

| Beauty |

Kraljica maturalne večeri: Sređene obrve i nokti by Manuela Picard Beauty
Dođite u salon Manuela Picard Beauty na threading

Wall.hr vas ove sezone detaljno priprema za idealnu maturalnu večer, a kakva bi to večer bila da nemate savršene obrve i lijepe nokte? Ovdje vam u pomoć uskaču djevojke iz salona Manuela Picard Beauty. Upravo su nam one otkrile tajnu kako su baš tretmani za obrve i nokte najtraženiji za vrijeme maturalnih večera, a evo i zašto.

Obrve su veoma bitan faktor na našem licu jer mu daju karakter i naglašavaju ljepotu. Loše počupkane obrve, ali i loše pobojane obrve, mogu narušiti naš izgled i dati mu umornu notu. Baš zbog ovih faktora preporučuje se prvo čupkanje obrva prepustiti profesionalcu, a zatim ćete ih kasnije jednostavnije moći održavati savršenima. S druge strani, urednost ruku i noktiju najbolje pokazuje koliko osoba brine do sebe. Lijepe i njegovane ruke je uvijek lijepo vidjeti, a osim redovnih mazanja hidratantnim kremama, ljepoti pridonose i lijepo rezani i lakirani nokti.

Manuela Picard Beauty trenutno nudi po dva popularna tretmana za obrve i nokte:

Kraljica maturalne večeri: Sređene obrve i nokti by Manuela Picard Beauty
Lijepe obrve znače više nego što mislite

1) Obrve - Za obrve predlažu threading + bojanje (threading 80 kn, a u kombinaciji 100 kn), dok je najbolja (iako skuplja opcija) svakako japanska metoda oblikovanja obrvi (od 1500-2500 kn). Threading koncem oblikuje vaše obrve (tretman je skoro bezbolan!), a bojanje kasnije daje gustoću savršeno oblikovanim obrvama. Naime, naše obrve sadrže puno bijelih (praktički prozirnih) dlačica koje se bojanjem naglase, a time daju i dodatnu osobnost obrvama - uz to, lakše ih je popuniti sjenilom. Japanska metoda oblikovanja obrvi u stvari daje savršenu formu vašim obrvama tako da vam stručnjak crta dlačicu po dlačicu. Ova forma je nedavno postala vrlo popularna kod nas, a rezultati su zaista nevjerojatno dobri.

2) Nokti - Za lijepe nokte preporučuju dva popularna tretmana, a to su Shellac (od 150-200 kn) i geliranje (od 250 do 300 kn). Shellac je trajni lak koji izgleda kao sasvim običan lak, a traje dva tjedna. Osim što je postojan, nimalo ne oštećuje nokte i skida se tako da se zamota i otopi. Geliranje je pak gel koji traje mjesec dana. Prednost gela je što traje duže od Shellaca i čvrst je, no skida se rašpanjem nokatne ploče što nije pretjerano zdravo. U startu vam savjetujemo da pogledate trenutno najpopularnije nijanse lakova za nokte ili lak jednostavno uskladite s haljinom koju nosite, no nikako nemojte crtati po noktima ili stavljati sitne aplikacije - najčešće takvi nokti ispadnu vrlo "jeftini" i naruše cijeli dojam.

Salon Manuela Picard Beauty nudi i izvrsnu kremu za samotamnjenje koje osigurava postojanu boju i postepeno skidanje bez mrlja, a boja traje u prosijeku dva tjedna, ali i depilacije pa svakako pogledajte što bi vam još moglo zatrebati prije bitne ove večeri.

Kraljica maturalne večeri: Sređene obrve i nokti by Manuela Picard Beauty
Jedne od boja iz ponude Shellac lakova salona Manuela Picard Beauty