Kozmetika sa čudotvornim algama Jadrana osvaja Hrvatsku

| Beauty |

L'ADRIA eye cream
L'ADRIA eye cream

L’ADRIA, mladi hrvatski brend, je u malo više od godinu dana postojanja postigao veliki uspjeh na hrvatskom tržištu, a tajna njihovog uspjeha leži u jednom sastojku – algama iz Jadranskog mora.

Alge su već dugo poznate kao kozmetički sastojak blagotvornog djelovanja na kožu, no nepravedno se nalaze u sjeni popularnijih sastojaka. Djeluju regenerirajuće i hidratizirajuće, umanjujući znakove starenja poput finih linija i bora.

L’ADRIA je prepoznala potencijal čudesnih algi Jadranskog mora te iskoristila mogućnost dobivanja sredstava iz EU fondova kako bi pokrenula brend koji Hrvatsku može pozicionirati među svjetski poznate brendove kozmetičke scene. Iz EU fondova su povučena sredstva kojima se omogućio razvoj brenda, ali i dermatološko certificiranje L’ADRIA proizvoda, kako bi se pokazala njihova učinkovitost.

Nevjerojatno djelovanje algi na znakove starenja

Očekivano, prvi rezultati dermatoloških testiranja su zapanjujući. L’ADRIA Eye cream, krema za delikatno područje oko očiju, koje prvo pokazuje znakove starenja, je pokazala nevjerojatnu učinkovitost u smanjivanju finih linija na području oko očiju. U samo 4 tjedna korištenja L’ADRIA Eye cream, fine linije su smanjene za nevjerojatnih 57%!

L'ADRIA eye cream
L'ADRIA eye cream

L’ADRIA projekt se nastavlja i dalje, a i rezultati dermatoloških testiranja ostalih proizvoda će zasigurno biti jednako zapanjujući. Bez sumnje, L’ADRIA će pronaći svoje mjesto na domaćoj, ali i na svjetskog kozmetičkoj sceni te obogatiti rutinu njege kože brojnih žena.

Kvalitetu L’ADRIA proizvoda su prepoznale i poznate drogerije, te se oni, osim u L’ADRIA web shopu, mogu kupiti i u dm te Bipa drogerijama.