Kosa, koža i nokti u 2021.

| Beauty |

Već se i u 2020. godini fokus stavljao na prirodno. Prirodni nokti, prirodna kozmetika i šminka, njegovana kosa... Vodeći trend u beauty svijetu definitivno jest prirodni izgled i prirodna kozmetika.

1. Kosa
U fokusu 2021. godine bit će zdrava i blistava kosa. Preparati za njegu kose koji će prevladavati u 2021. godini su na prirodnoj bazi. Neki od preparata, na prirodnoj bazi, za njegu kose jesu Alverde, Gloria, Macadamia Oil, Dr. Organic...
Ove godine bit će poželjna kosa, čija boja, izgleda prirodno. Spektar boja ide od čokoladno smeđe pa sve do pješčano plave odnosno plavih pramenova na smeđoj podlozi. Pramenovi koji izgledaju kao nakon godišnjeg odmora, koji smo proveli na plaži, bit će must have.
Frizure 2021. godine bit će lepršave, razigrane i prirodnog izgleda stoga zaboravite na aparate za stiliziranje kose poput pegle za kosu ili figara i poigrajte se s okruglim četkama za feniranje.

Kosa 2021.


2. Koža
Njegovana koža oduvijek je bila simbol ženstvenosti. Blistav, čist i njegovan ten jest nezaobilazan trend 2021. godine. Budući da prirodna kozmetika ne sadrži štetne sastojke koji na našoj koži ostavljaju loše tragove, renomirane kozmetičarke i beauty influencerice okreću se upravo prirodnoj kozmetici poput The Ordinary, CeraVe, Alverde, Tinktura.. U 2021. godini njega kože bit će važnija od šminkanja.
Prirodan izgled jest poželjan u 2021. godini stoga umjetne trepavice, pravilne obrve, iscrtane usne padaju u zaborav. Okosnica cijelog make-upa je blistav ten koji lako možemo postići uz cc kremu. CC krema novi je hit u svijetu šminke zato što ima bolju prekrivnu moć od bb kreme, a koža i dalje izgleda prirodno i blistavo. Raščupane obrve, prirodne trepavice, malo bronzera i sjajilo na usnama bit će dovoljni za lijep i prirodan izgled.

Koža 2021.


3. Nokti
Lijepo oblikovani nokti, hidratizirana koža ruku vrlo su važni, ne kaže se bez veze da su ruke odraz ljepote. Neizbježan trend, svake godine pa tako i ove jesu uredne i čiste ruke. Naglasak je, više nego ikada, na čistim rukama zbog pandemije koronavirusa s kojom se svijet suočava.
Vodeći trend za 2021. godinu u uređivanju nokti jest prirodno. Dugački, šareni gel nokti više nisu u trendu. Prirodno oblikovani nokti u nude bojama su in.

Nokti 2021.