Kopirajte najbolje manikure s NYFW-a!

| Beauty |

Kopirajte najbolje manikure s NYFW-a!
Vodimo vas korak po korak kroz najbolje NYFW manikure

Lude manikure su već nekoliko sezona veliki trend, a za nešto suptilnije odabire najbolje se ''konzultirati'' s pistom. NYFW predstavio nam je mnoštvo modnih noviteta (kao i onih recikliranih), a jednako je bilo s noktima.

Najbolje manikure leže upravo između over-the-top odabira i onih slatkih u nude tonovima. U nastavku pročitajte kako napraviti najbolje manikure prikazane na NYFW-u!

1) Tvid s Prabal Gurunga - Prvo nanesite crni lak za nokte, a zatim pripremite nekoliko lakova sličnih plavih nijansi. Birajte sedefaste, biserne, šljokaste, sjajne i mat, jer što je raznovrsniji odabir nokti će izgledati bolje. Zatim štapićem za ukrašavanje noktiju (ili čačkalicom) povlačite vodoravne pa okomite pruge, a svaka pruga neka bude s drugim lakom. Za kraj, premažite prozirnim nadlakom.

Kopirajte najbolje manikure s NYFW-a!
Prabalov tvid

2) Edgy nude nokti Alexandrea Herchcovitcha - Nanesite nude nijansu laka za nokte, a preko nje još jedan nude sloj s blagim sjajem, a sve završite crvenim polumjesecom. Ova edgy mjesečeva manikura će vas zasigurno istaknuti.

Kopirajte najbolje manikure s NYFW-a!
Edgy nude

3) Opaki ombre kod Libertinea - Nanesite neprozirni srebrni lak za nokte, a sredini i vrhu nokta posvetite vremena da napravite dobar tamnosivi ombre. Zatim nanesite sloj prozirnog laka s nepravilnim srebrnim i crnim šljokicama različitih veličina i dovršite kristalićima koje ćete nemarno polijepiti oko sredine i vrha noktiju.

Kopirajte najbolje manikure s NYFW-a!
Opaki ombre

4) Tamna zavodljivost Charlotte Ronson - Nanesite neprozirni bordo lak za nokte i pripremite se na strpljenje i mirnu ruku. Zatim napravite mjesečevu manikuru crnim lakom i na sredinu manikure stavite crnu točku. Zatim prelakirajte prozirnim nadlakom. Možda nećete uspjeti iz prve, ali ovaj spoj tamnih nijansi i pomaknute mjesečeve manikure je podjednako dobar izbor za posao i izlaske.

Kopirajte najbolje manikure s NYFW-a!
Pomaknuta mjesečeva manikura

5) Tadashi Shoji manikura umjesto nakita - Prvo izaberite nude nijansu najsličniju vašoj koži i nanesite je neprozirno na nokte. Sada ponovno morate pripremiti strpljenje jer je ova manikura nešto zahtjevnija. Uzmite neprozirni zlatni lak i napravite mjesečevu manikuru, a onda i tanku crtu na vrhu nokte. Crtu radite u maniri francuske manikure ali s vidno tanjom crtom. Kad nanesete oba ukrasa sa zlatnim lakom, prelakirajte prozirnim nadlakom. Ova manikura je toliko efektna da vam može zamijeniti nakit na rukama!

Kopirajte najbolje manikure s NYFW-a!
Manikura kao nakit