Koliko vremena potrošite na šminkanje ljeti?

| Beauty |

Žene su ljeti najljepše. Preplanulog tena, slobodne kose i određenog sjaja kože koji samo u to doba godine imaju, ženska ljepota ljeti najviše dolazi do izražaja. Međutim, ne provodimo cijelo ljeto na godišnjem odmoru te moramo izgledati dobro i na gradskim vrućinama, a šminkanje na +40 nikome nije zabavno. Donosimo vam savjete kako se najbrže našminkati te izgledati svježe i dotjerano za samo par minuta.

Ako imate 10 minuta

Imate dovoljno vremena da stavite bronzer, eyeliner i lak za nokte. Bronzer stavite za sjaj lica, a možete ga nanijeti i kao rumenilo. Za eyeliner i maskaru treba malo više vremena ukoliko ga ne stavljate svakodnevno, dok je lak za nokte u živim bojama must have i ovog ljeta.

Ako imate pet minuta

Stavite rumenilo na obraze, maskaru, ruž i eventualno obrve sredite olovkom. U jednostavnosti je ljepota, a ako vam postane previše vruće, nećete morati voditi računa o tome da li vam se puder razmazao. Marama ili neka lijepa kopča u kosi upotpuniti će vaš izgled.
 
Manje od pet minuta

Stavite ruž na usne i velike naočale. Svjetske zvijezde to svakodnevno rade, možete i vi probati.

Ako imate 1 minutu

Jedna minuta je dovoljna za prekrivanje podočnjaka korektorom, kao i stavljanje balzama na usne. Prirodnost je uvijek in!