Kolekcija mini make-up od sada u MAC-u

| Beauty |

Little Mac

Danas vam donosimo odlične vijesti vezano za MAC cosmetics - u njihove dućane stigla je „Little MAC“ kolekcija mini proizvoda. Sada su legendarni proizvodi poput Ruby Woo ruža i trendi maskara u boji dostupni i u manjim pakiranjima.

Idealni su za one koji žele probati SVE prije nego se bace u investiciju tako da su miini proizvodi su sve ono o čemu smo dugo sanjali. Osim toga, idealni su za svaku torbicu, pogotovo su savršeni za one žene koje vole sa sobom u torbici uvijek imati sav make-up, od ruževa, maskara do sjenila. Pravi make-up znalci obožavaju mini pakiranja koja su njihov mali beauty trik, pogotovo mini pakiranja maskara jer nam se sve maskare s vremenom osuše i zapravo ih nikad u potpunosti ne potrošimo, ove male maskare idealne su jer ih cijele potrošite, a ovako možete i paralelno koristiti više njih. Upravo je korištenje više sličnih proizvoda odjednom još jedan dobar razlog za mini pakiranja ruževa za usne, jer danas u rajskom spektru boja, svaka žena koja voli ruževe za usne ima barem njih desetak i ako ih koristi sve u nekom istom vremenskom periodu vrlo vjerojatno će joj proći rok trajanja proizvoda koji se mjere od otvaranja naših malih kutijica. 

Zato s veseljem pozdravljamo novu ponudu Mac cosmeticsa. Little MAC kolekcija dostupna je u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu, a proizvodi koji dolaze u mini pakiranjima su sjajila za usne, sjenila, ruževi za usne i maskare, a svima im je cijena 99 kuna.