Koji su novi skincare gadgeti dostupni na tržištu?

| Beauty |

Sve što se može koristiti za vrijeme gledanja televizije, postat će pravi hit. 

Svjetska opsjednutost ružičastim kvarc rollerom i drugim gadgetima za oblikovanje lica ne jenjava. Nakon ružičastog kvarc i zelenog žad rollera na skincare scenu nam dolaze novi gadgeti za oblikovanje lica koje možete koristiti iz udobnosti vlastitog doma i dobiti rezultate kao da ste išli na tretmane kod profesionalaca.

Postoji niz alata za lice koji su sada dostupni na tržištu, a ne morate čak ni napustiti svoj dom kako bi ih naručili. Sve ih možete kupiti na internetu te ih u kratkom vremenskom roku dobiti na vlastitu adresu.

U nastavku pročitajte koji novi alati za oblikovanje lica preuzimaju mjesto popularnih rollera.

Gua sha 

Očigledan nasljednik rollera je gua sha alat koji podrijetlo vuče iz tradicionalne kineske medicine i obično je napravljen od žada ili ružičastog kvarca koji imaju umirujuća svojstva poput rollera prije njega. Gua sha je zapravo terapijska tehnika masaže koju radite na sebi koristeći specifičan alat s okruglim rubovima. "Gua" znači grebati ili trljati, a"sha" opisuje privremeno crvenilo koje rezultira masažom lica. Gua sha omogućuje vam da dublje prodirete u mišiće lica i meko vezivno tkivo ispod kože te oslobađa lice od napetosti. Pomaže u poticanju mikrocirkulacije, potiče limfnu drenažu, proizvodnju kolagena i elastina te smanjuje nadutost lica.

Instagram/@skingymco

Allegra Magic Globes

Allegra Magic Globes su dvije pireks staklene kuglice, koje se čuvaju u hladnjaku ili zamrzivač, koje sadrže tekućinu s nižom temperature smrzavanja od vode kako bi se ostale hladne prilikom masiranja kože lica. Osim postizanja zategnutije kože, one smanjuju napetost, potiču stezanje mišića i cirkulaciju te čine vašu kožu besprijekorno svježom. Rashladne kuglice se odavno koriste za njegu lica kako bi smirile kožu nakon tretmana čišćenja lica te su izvrsne za masažu i djelotvorno konturiraju lice.

Instagram/@skingymco

Gadgeti koji koriste električnu struju

Ručni alati koji koriste električnu struju za stimuliranje mišića lica sve su popularniji jer zatežu i toniraju kožu lica. Pomažu u proizvodnji elastina i kolagena te nude različite programa kako bi pomogli različitim tipovima kože, a obožavaju ih mnoge poznate ličnosti. Kompaktni su i koriste tehnologiju sličnu mikrostrujama za podizanje i toniranje kože. Nepotrebno je reći da su u potpunosti sigurni, unatoč tome što koriste električnu struju.

Instagram/@facegym