Koje The Ordinary proizvode se isplati kupiti

| Beauty |

The Ordinary

The Ordinary je postalo jedn od vodećih skin care brendova. Razlog tomu jest što su njihovi proizvodi kvalitetni odnosno korištenjem njihovih proizvoda zaista ćete postići rezultate, još jedan plus je što su njihovi beauty proizvodi prirodni i ne sadrže štetne sastojke, a na odmet nije ni vrlo pristupačna cijena. Budući da The Ordinary u svojoj ponudi zaista ima jako puno proizvoda mi smo vam odlučili olakšati posao i otkriti vam 5 najboljih koje bi trebali uvrstiti u svoju skin care rutinu.
1. Marine Hyaluronics
Vrlo blagu serum s vrlo laganom strukturom koji je zadužen za hidrataciju vaše kože. Ovaj serum daje super rezultate i vrlo se lako upija u vašu kožu.

Marine Hyaluronics


2. Granactive Retinoid 2% Emulsion
Budući da su retinoidi vrlo agresivni prilikom korištenja retinoida na samom početku odnosno kada ih te uvrstite u svoju skin care rutinu treba početi s nečim laganim što u sebi ne sadrži veliki postotak retinoida kako vaša koža ne bi imala reakcije. Iako je vrlo lagan daje odlične rezultate.

Granactive Retinoid 2% Emulsion


3. Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%
Svi već znamo kako vitamin C nije dobar samo za naše zdravlje već i za našu kožu stoga je ovaj The Ordinary vitamin C i Alpha Arbutin serum odlično uvrstiti u svoju skin care rutinu poglavito za one koji imaju problema s hiperpigmentacijom.

Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%


4. Buffet
The Ordinary Buffet serum s peptidima odličan je za hidrataciju kože, ali ima i anti-aging svojstva stoga ako ste u potrazi za nečime što će vam pomoći u borbi protiv bora onda je Buffet serum idealan za vas.

Buffet


5. Caffeine Solution 5% + EGCG
Imate li problema sa podočnjacima onda je ovaj serum idealan za vas. Osim što će ublažiti natečenost ispod očiju pomoći će i s podočnjacima tamne boje.

Caffeine Solution 5% + EGCG