Koje beauty preparate ponijeti na godišnji odmor?

| Beauty |

Instagram/@joandkemp

Dolaskom zimskih praznika dolazi i vrijeme godišnjih odmora.

No, tih para dana ostavlja  traga na vašoj koži i kosi, a svaka žena trebala bi tijekom odmora posebnu pažnju obratiti na njegu kože i kose kako bi održala rezultate dobivene tijekom cijele godine. Zaštita od vanjskih utjecaja i hidratacija su ključne.

Osim, beauty preparata jako je važan unos dovoljno tekućine, a što vam je potrebno u vašoj kozmetičkoj torbici kada idete na odmor pročitajte u nastavku.

Krema s faktorom za tijelo i lice

SPF faktor najvažniji je preparat za zaštitu vaše kože od štetnih UV zraka, čak i po zimi.

Svima je poznato da je koža najveći organ ljudskog tijela i zato ju je potrebno dobro čuvati, a kreme s faktorom zaštitit će vaše lice od štetnosti sunca, no važno je napomenuti da ih morate pravilno koristiti te svoje tijelo i lice mazati hidratantnim kremama nakon povratka u zatvoreni prostor.

Maska za kosu

Vjetar i sunce jako isušuju vašu kosu te ju čine krhkom i lomljivom te je zato važno uložiti u kvalitetnu masku kojom ćete svoju kosu tretirati barem jednom tjedno, kako bi joj vratili sjaj.

Nemojte zaboraviti i ostale preparate poput ulja te dobrog šampona i regeneratora koje svakodnevno koristite.

Preparati za njegu lica

Svoje uobičajene kreme,ulja i serume za lice ponesite i na odmor, kako bi održali sav trud koji steuložili u svoje lice tijekom godine.

Vrlo je važno svoju beauty rutinu nastaviti i na odmoru bez da preskačate dane jer koža vašeg lica je uvijek izložena vanjskim utjecajima, a na odmoru je duplo osjetljivija.