Kineska douyin make up tehnika je postala viralna, a zavoljet će je svi koji vole prirodan izgled

| Beauty |

Kako postići douyin makeup look?

Kada je u pitanju make up, već godinama, fokus je na prirodnom izgledu te blistavoj i zdravoj koži. Kako biste postigli takav look bitno je voditi brigu o zdravlju vaše kože što naglasak stavlja na skin care.

Kako postići douyin makeup look?

Ovih dana najviše nam se sviđa blistava i sjajna koža koja izgleda njegovano i svježe. Baš iz tog razloga viralna je postala douyin make up tehnika koja potječe iz Kine. Douyin tehnika šminkanja naglašava vašu prirodnu ljepotu te vam omogućava da zablistate u punom smislu te riječi. Douyin šminka je popularan kineski stil šminkanja za koji su vam potrebno svjetlucavo sjenilo, pigmentirano ružičasto rumenilo i balzam za usne.

Kako postići douyin makeup look?

Douyin make up look prati trend minimalizma i prirodnost. Kako biste postigli douyin make up look prije svega odradite skin care kako biste hidratizirali kožu. Preporučujemo vam da vam kao podloga za make up posluži serum s hijaluronskom kiselinom. Zatim nanesite bb kremu ili korektor kako biste prekrili nesavršenosti. Na obraze nanesite rumenilo, na kapke svjetlucavo sjenilo u svijetlim nijansama, a na trepavice maskaru. Za usnice vam je potreban samo balzam.