Kiehl's-ove eksluzivne rođendanske linije i proizvodi

| Beauty |

Kiehl's 170 years
Kiehl's 170 years

Kiehl’s, osnovan 1851. godine, legendarna je njujorška marka i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože, a ove godine slavi velikih 170 godina postojanja. Započevši kao mala ljekarna u njujorškoj četvrti East Village, obitelj osnivača Kiehl’sa krenula je s misijom pružanja personalizirane usluge i proizvoda za njegu kože. Već tada kombinirala se najnaprednija tehnologija i jedinstveni, učinkoviti sastojci za unaprjeđenje zdravlja i izgleda kože. Tijekom godina, Kiehl’s je ostao vjeran ovoj misiji te kako onda, tako i sada, uvijek na prvo mjesto stavlja iskustvo kupaca.

Danas se čarolija zvana „Kiehl’s iskustvo” proširila diljem svijeta i nastavlja oduševljavati formulama visoke kvalitete i najvećom stručnošću po pitanju njege kože. Kako bi se proslavilo ovo nasljeđe dugogodišnje posvećenosti temeljnim vrijednostima, Kiehl's ponosno predstavlja dvije kolekcije u ograničenom izdanju; klasičnu kolekciju ekskluzivnih izdanja kultnih formula koja uključuje najpoznatije Kiehl'sove proizvode i po prvi put ikad, kolekciju inspiriranu poviješću Kiehl'sa, koja se sastoji od dvije posebne formule inspirirane arhivima Kiehl'sovih početaka.

Kolekcija ekskluzivnih izdanja kultnih formula

Kihel's rođendansko pakiranje favorita
Kihel's rođendansko pakiranje favorita

Na ovu značajnu 170. godišnjicu Kiehl's lansira kolekciju ekskluzivnih izdanja kultnih formula koje stižu u prekrasnom, stakleno bijelom pakiranju sa zlatnim detaljima. Riječ je o najpopularnijim i najprodavanijim Kiehl's proizvodima svih vremena: Midnight Recovery Concentrate, Ultra Facial Cream, Calendula Herbal-Extract Toner i Creamy Eye Treatment with Avocado.

Kolekcija inspirirana poviješću Kiehl'sa

Po prvi puta, Kiehl’s je zaronio duboko u svoj arhiv omiljenih formula kako bi vratio dva povijesna proizvoda iz prošlih desetljeća. Pažljivo odabrani kako bi odali počast trendovima ljepote koji su revolucionirali prijašnja razdoblja, kolekcija inspirirana poviješću Kiehl'sa nanovo je osmišljena za modernog poznavatelja njege kože. 

Essencijalna ulja: Love-Luring, Fortune Seeking i Jinx-Removing

Kiehl's Essence oil
Kiehl's Essence oil

Godine 1921., nakon preuzimanja ljekarne, g. Irvin Morse osmislio je prvu liniju mirisa. Uz legendarni proizvod Original Musk Oil koji je brzo stekao slavu i postao prepoznatljivim Kiehl's mirisom, g. Morse  također je nudio preko 120 esencijalnih ulja koja su se koristila kao osobni miris. Inspirirani tinkturama za „privlačenje sreće“ po kojima su tada bili prepoznatljivi, na Kiehl's police opet stižu tri očaravajuća mirisa:

  • Love-Lurring Essence Oil–ovaj sofisticirani cvjetni miris je „ljubavni napitak”modernog doba. Puna cvjetna aroma obogaćena jasminom, ružom i ylang-ylangom.
  • Fortune-Seeking Essence Oil–esencijalno ulje za one koji traže malo sreće. Lagan, svjež miris obogaćen notama citrusa i bijelog čaja.
  • Jinx-Removing Essence Oil–inspiriran sličnim pripravcima iz 1920-ih, ova jedinstvena aroma stvorena je za one koji traže nove početke. Topao, senzualni miris obogaćen  vetiverom i sandalovinom.

Heritage French RosewaterToner

Kiehl's Rosewater tonic
Kiehl's Rosewater tonic

Šezdesete su označile novo doba za njegu kože i proslavile početak korištenja rutine u nekoliko koraka. Kupci su tražili proizvode koji su dekadentni i luksuzni kako bi se na taj način njegovali kod kuće i uživali u trenutcima za sebe. Inspirirana kolekcijom  Kiehl’s tonera s ružinom vodicom iz 1960-ih, stiže nova, osvježena formula -  Heritage French Rosewater Toner. Novi tonik obogaćen je ružinom vodicom i cijelim, ručno ubranim laticama turskih ruža iz obnovljivih izvora. S nježnim i svježim mirisom, ovaj nježni toner hidratizira kožu i uravnotežuje joj pH za glađu kožu,meku poput latica.

Nova kolekcija dostupna je u Kiehl's prodavaonicama koje se nalaze u: Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West, City Center one Split i Supernova Zadar, a uključuje:

MidnightRecoveryConcentrate (50ml) – 519,00 kn
Ultra Facial Cream (50ml) – 225,00 kn
Calendula Herbal-Extract Toner (230ml) – 285,00 kn
CreamyEyeTreatmentwithAvocado (14ml) – 219,00 kn
EssenceOils (10ml) – 256,00 kn*
HeritageFrench RosewaterToner (230ml) – 339,00 kn*

*Dva nova arhivska proizvoda bit će dostupna od 1. svibnja.