Kendall Jenner muku muči s aknama - otkrivamo vam njezin najdraži puder

| Beauty |

Koji je omiljeni puder Kendall Jenner?

Jedna od najljepših manekenki odnosno žena na svijetu definitivno je Kendall Jenner. Članica Kardashian-Jenner klana poznata je te je svoju karijeru izgradila upravo na svojoj ljepoti.
No čak ni lijepi, bogati i slavni nisu imuni na probleme s kožom lica. Prije par godina svijet su obišle fotografije na kojima se vidi kako prelijepa manekenka ima problema s aknama. Slavna manekenka progovorila je o svojoj borni s aknama te otkrila kako muku muči upravo s prištićima na licu.

Koji je omiljeni puder Kendall Jenner?

Svi oni koji imaju problema s aknama znaju koliko je teško pronaći puder koji će im savršeno odgovarati jer osim što on treba imati veliku pokrivnu moć, kako bi prekrio sve nepravilnosti, on treba biti i dovoljno lagan te prozračan kako ne bi začepio pore i time potaknuo stvaranje novih prištića.

Koji je omiljeni puder Kendall Jenner?

Kendall je otkrila svoju malu, ali veliku tajnu odnosno svoj omiljeni puder. Rad se o Chanel Vitamin Man Satin Smoothing Fluid puderu. Ovaj Chanelov ima odličnu prekrivnu moć no unatoč tome on neće "zažbukati" vaše lice već će ono izgledati sasvim prirodno, svježe i sjajno. Mi jako lajkamo ovaj Kendallin favorit.