Katie Holmes prvo je zaštitno lice Bobbi Brown

| Beauty |

Nije nepoznanica da je Katie Holmes nakon razvoda s Tomom Cruiseom napokon krenulo. Nakon uloge na Broadwayu, prikazivanja svoje Holmes&Young kolekcije na New York Fashion Weeku sada je i konačno potvrđeno kako je prva poznata osoba ikad koja je zaštitno lice poznate Bobbi Brown kozmetike.

Još u rujnu iscurile su prve glasine kako će Katie krasiti prvu Bobbi Brown kampanju s poznatom osobom. Iako beauty kompanije vrlo često koriste prekrasne poznate osobe kao promotore i zaštitna lica svojih marki, ovo je prva ovakva kampanja i za Katie i za Bobbi Brown. Holmes je do sada bila zaštitno lice modnih kuća kao što su Miu Miu i Ann Taylor, no nikada njeno lice nije krasilo beauty kampanju. Isto tako, Bobbi Brown nikada do sada nikada nije koristio poznatu osobu kao svoje zaštitno lice.

Katie Holmes za Bobbi Brown

HuffPo donosi ekskluzivan prvi pogled na kampanju koja prikazuje divnu Holmes u pomalo glamuroznom i za nju neobičnom stilu s raspuštenom i razbarušenom kosom i smokey eyes make-upom. Uz tu fotografiju, za sada je na Bobbi Brown stranici objavljen i prvi "Izgledaj kao Katie look" koji donosi Katie u puno prirodnijem stilu.

“Jako mi se sviđa filozofija Bobbi Brown koja kaže da nam make-up pomaže kako bi se osjećali lijepo” izjavila je Holmes i dodala. “Oduvijek sam fan Bobbi Brown make-upa jer je vrlo jednostavan za nanošenje. Njene palete boja nisu ekstremne pa sam se kada sam tek počela nositi make-up osjećala vrlo ugodno, a ne kao da sam stavila previše svega što je vrlo lako mogao biti ”.