Kate Moss zna kako izgledati svježe s mamurlukom

| Beauty |

Instgaram / @hungvanngo

Preživjeti party sezonu bez mamurluka gotovo je nemoguće. Sve uvijek počne nevino s prvim gutljajem vina, nakon čega slijedi jutro ispijenog izgleda i umorne kože.

Glavobolja, konstantna vrtoglavica i mučnina, svi smo bili tamo i sve zahvaljujući kojoj čaši više. A onda slijedi šok kada se pogledamo u ogledalu. Osim što se osjećamo bolesno s mamurlukom, tako i izgledamo. Koža nam je blijeda i otekla, oči nam djeluju zamagljeno, a o području oko očiju da i ne pričamo. Već znamo što napraviti. Puno vode i dodatan sloj šminke.

Međutim, sada smo saznali za novi trik i to onaj od prave stručnjakinje za borbu protiv mamurluka, supermodela Kate Moss. Tajna se krije u ledenoj vodi.

43-godišnja Kate Moss kune se na lavor hladne vode s kockicama leda i narezanim krastavcem u koju umoči lice. Moramo priznati da Kate s obzirom na svoj životni stil i godine, još uvijek izgleda svježe bez obzira kako je provela noć. Stoga prihvatite ovaj savjet i riješite se problema s kožom uzrokovanih mamurlukom zahvaljujući Kate Moss