Kardashianke izdaju liniju proizvoda za kosu

| Beauty |

Kardashianke izdaju liniju proizvoda za kosu
Sestre Kardashian

Sestre Kardashian poznate su po mnogobrojnim proizvodima s vlastitim imenom, a većina tih proizvoda na kraju postane i vrlo uspješan i profitabilan posao. Još jednu u nizu nadodali su u suradnji s Farouk Systems, a radi se o proizvodima za kosu. Ipak, nakon slavnih oblina i božanstvenog makeupa, svi žele sjajnu, zdravu i gustu "Kardashian" kosu.

Linija u prodaju dolazi tek sljedeće proljeće, a sastojat će se od tri uređaja za stiliziranje kose: Pegle za ravnanje kose, sušila za kosu i tri-u-jedan figara, a svi uređaji će koštati $89.99. Uz njih prodavat će se i linija proizvoda za njegu i stiliziranje kose koji će cijenom varirati od 14 do 17 američkih dolara, a to su: Krema za korištenje tijekom sušenje kose sušilom, pjena za volumen, šampon za suho pranje, suhi regenerator za kosu, jaki lak za kosu, krema za kovrče i suho ulje crnog sjemena.

Iz Farouk Systemsa očekuju zaradu od 200 milijuna dolara već u prvoj godini, a hoće li proizvodi biti zaista toliko popularni morat ćemo čekati i vidjeti.

Kardashianke izdaju liniju proizvoda za kosu
Kardashian Beauty proizvodi za kosu