Kakve manikure će se nositi u 2021.godini?

| Beauty |

2021. godina donosi nam zanimljive nove trendove u manikuri.

S dolaskom nove godine, dolaze i novi trendovi.

U nastavku vam donosimo 4 glavna trenda i sve što o njima trebate znati kako bi i vaši nokti spremno ušli u novu godinu.

Millennial pink
Da, i nas je razveselio ovaj trend. Ružičasta će biti apsolutni hit u 2021. godini i to u nijansi millennial pink. Pitate se koja je to nijansa? Millennial pink je i službeno ušla u spektar boja, a riječ je o nježnoj pastelnoj ružičastoj boji.

Glitter
Metalik, kristalni ili šljokičasti. Ovaj trend već nam je stigao kada je riječ o odjeći, obući i modnim dodatcima, a u 2021. godini bit će apsolutni hit i na noktima. Što blještavije to bolje. Iako su blještavi nokti hit svakog Božića i Nove godine, ovu sezonu ostat će s nama kroz sve mjesece.

Chrome
Srebrni, zlatni ili bakreni. Nokti s efektom ogledala, odnosno chrome nails bit će pravi hit i to u svim nijansama. Za razliku od glitter noktiju, chrome nokti ne sjaje zbog umetnutih čestica, već funkcioniraju na principu ogledala uz pomoć praha s kojim se postiže gotovo holografski učinak.

Bordo
Za sve koji su klasičari u duši i nisu skloni eksperimentiranju, savjetujemo da si pribave bordo lak za nokte, jer je ova boja jedna od hit boja za 2021. godinu. Tamniji i topliji lak za nokte od onog tipičnog crvenog, djeluje elegantno i odgovara svakoj prilici.