Kako zadržati sjajnu kožu zimi?

| Beauty |

@aniamilczarczyk
@aniamilczarczyk

 Taman smo se navikli na visoke temperature, koktele i makeup-free dane, kad ono nismo se ni okrenuli, a temperature se približavaju ništici, koža je suha i izgubila sav sjaj. Horor! Ove godine smo odlučni u održavanju kože sjajnom i luminantnom. Malo smo istražili opcije i pronašli način kako dobiti onaj savršen, zdrav i sjajan izgled kože čak i zimi...

ZAŠTITITE KOŽU OD ZAGAĐENOG GRADSKOG ZRAKA

Suh zrak i prljavština u gradu velik su uzrok suhe kože zimi. Obavezno kožu njegujte omiljenom hidratantnom kremom i serumom kako bi od temelja ostala zdrava, svježa i mladolika. 

Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream
Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream

KORISTITE BAZU ZA ŠMINKU

Već smo pričali o svim prednostima Niveinog balzama poslije brijanja kao baze za šminku, ali čak i ako ste skeptični prema ovom proizvodu iz muškog ormarića - odaberite makeup primer prilagođen vašem tipu kože. Ovo je ključ za ujednačen i gladak ten. 

Najbolji primeri!
Najbolji primeri!

PRONAĐITE SAVRŠENI HIGHLIGHTER ZA SEBE

Što vam uopće može pružiti bolji sjaj od highlightera? Taj sjaj na koži osvježit će svako lice bez obzira na godine, tip ili nijansu kože. Naši omiljeni highlighteri nalaze se u MAC-ovoj MSF liniji. "Soft&Gentle" ili "Gold Deposit", na vama je da odlučite koji ćete sjajni prah odabrati.

Mac Mineralize Highlighter
Mac Mineralize Highlighter

KONTURIRAJTE!

Najlakši način kako zadržati osunčani izgled kože zauvijek će biti - bronzer! Jednim potezom kista preko jagodica, čela i nosa vaša će koža u trenutku živnuti i izgledati svježe. Ne morate brinuti kako ćete izgledati smiješno, ako je bronzer u odgovarajućoj nijansi - preplanuli look vam je zagarantiran.

NYX Cheek Contour Duo Palette
NYX Cheek Contour Duo Palette