Kako vizualno povećati grudi?

| Beauty |

 

Instagram/ @gooseberryintimates

Iako će se neke žene prvo odlučiti za estetski zahvat i tako povećati svoje grudi, velik dio ipak traži manje radikalna rješenja.

Grudi je moguće vizualno povećati uz pomoć nekoliko trikova koji će pomoći svakoj ženi, a jednostavni su i ne zahtijevaju puno truda.

Donosimo vam 4 savjeta kojima ćete vizualno povećati svoje grudi:

Pravi grudnjak
Pravi grudnjak može učiniti čuda kada su male grudi u pitanju. Na raspolaganju vam je puno grudnjaka s push up umecima koje daju volumen vašem poprsju I tako vizualno povećavaju grudi.

Pravilan odabir odjeće
Jednostavan način da vam grudi izgledaju veće je da nosite haljine ili košulje koje imaju uzorak oko poprsja. Uzorci s vodoravnim prugama automatski daju dojam da imate veće grudi. Slično tome i majice ili haljine s detaljima ili nekim drugim teksturama oko poprsja su super rješenje

Nakit
Slično kao i odjeća s uzorcima oko poprsja, tako I nakit oko vrata vizualno povećava grudi. Duge ogrlice, posebno one s privjescima na lancu prirodno padaju između grudi te stvaraju iluziju većih grudi zbog načina na koji padaju. Pokušajte dodati dugačku ogrlicu s privjeskom svom omiljenom odijelu.

Konturiranje
Konturiranje grudi vam možda zvuči suludo, ali je najbolje rješenje za otvorene haljine ili košulje.Donosimo vam tutorial kako pravilno konturirati grudi I dati im vizualno veći volumen.

HOW TO CONTOUR AND HIGHLIGHT YOUR CHEST