Kako uštedjeti na beauty proizvodima?

| Beauty |

Instagram/ @angelshaveclub

Beauty tržište svakodnevno postaje bogatije za barem jedan proizvod više.

Nije ni čudo što se svaki naš posjet trgovini završi neočekivano visokim računom jer često kupimo proizvode koji nam nisu potrebni.Kvalitetna njega treba svakome biti beauty prioritet , ali to ne znači da moramo isprobati svaki proizvod koji se pojavi na tržištu.

Donosimo vam 3 beauty proizvoda koji vam stvarno nisu potrebni:

Peel off maska za lice
Brojni beauty tutoriali na internetu nas tjeraju da poželimo isprobati čarobnu crnu peel off masku za lice. Skidanje ove maske može biti zabavno i pružit će vam osjećaj zatezanja i svjež izgled kože lica, ali nećete vidjeti očekivan efekt potpuno očišćenih pora i mitesera.

Pjene za depilaciju namijenjene ženama
Kada su proizvodi za depilaciju i brijanje u pitanju, mnogima su pjene omiljeni proizvod. No, osim u ambalaži i cijeni, ne postoji nikakva razlika između muške i ženske pjene za brijanje, tako da slobodno možete odabrati I pjenu namijenjenu muškarcima jer je sadržaj bočice isti.

Kreme za vrat i dekolte
Koža vrata i dekoltea je tanka i zahtijeva njegu, ali to ne znači da morate kupovati proizvode, koji su posebno proizvedeni za ovaj dio tijela. Neophodno je kožu vrata i dekoltea svakodnevno hidratizirati, ali to možete učiniti i s dnevnom kremom koju koristite za svoje lice.