Kako to izgleda kad se Gisele sama šminka?

| Beauty |

Chanel
Chanel

Volite gledati druge žene kako se šminkaju? Da, i mi isto! I baš smo iz tog razloga veliki obožavatelji YouTube Beauty zajednice, a kada smo vidjeli novi Chanelov video, morali smo ga podijeliti s vama. Zašto? Zato što NAPOKON možemo vidjeti kako supermodel Gisele Bündchen sama nanosi šminku!

Nova video serija pod nazivom Chanel Beauty Talks uključuje njihovu globalnu, kreativnu direktoricu za makeup sektor, Luciu Picu - koja će kroz razgovor s različitim utjecajnim i nevjerojatnim ženama pričati o njihovim makeup i beauty rutinama. U prvoj epizodi pojavljuje se Gisele, koja je među ostalim i jedno od Chanelovih lica te se pojavila u mnogo njihovih kampanja.

Da biste shvatili zašto smo toliko opsjednuti s Gisele, morate sami pogledati video. Neki od trikova koje smo naučili od nje stvarno su od velike koristi. Primjerice, kako bronzerom postići preplanuli look te super jednostavan način za postizanje punijih usana. I naravno da ćete htjeti kupiti Chanelov Les Crayon Lèvres Precision Lip Definer u nijansi "34 Natural" do kraja videa...Niste jedini.