Kako što duže zadržati preplanuli ten

| Beauty |

Kako postići dugotrajnu preplanulost?

Prvenstveno je bitno naglasiti kako je kožu bitno zaštiti od štetnih zraka sunca. Iako izlaganje suncu može biti vrlo štetno ipak većina nas voli preplanulu put. Osunčana koža, sol u kosi, bose noge, tada se većina nas osjeća najljepše no po povratku s godišnjeg odmora koža vrlo brzo posvijetli. Savjete kako zadržati preplanulu put što duže nakon ljeta donosimo vam u nastavku.

Kako postići dugotrajnu preplanulost?

Preplanulu put potrebno je postepeno stjecati kako bi što duže potrajala. Savjeti za preplanulu kožu koja će trajati i u hladnijim danima vrlo su jednostavni.
Prvi savjet za dugotrajnu preplanulu put jest piling. Piling je potrebno raditi dan prije izlaganja suncu. Zatim je piling potrebno napraviti nakon par dana što ste kožu izlagali suncu i ponavljati ga svakih par dana za vrijeme godišnjeg odmora. Piling je također potrebno napraviti i po povratku s godišnjeg odmora.
Osim pilinga ono što će vam ujedno pružiti zaštitu, ali i stjecanje kvalitetne i dugotrajne tamnije puti je krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Priča kako zbog kreme sa zaštitnim faktorom nećete pocrniti su čisti mit stoga se mažite redovito i nemojte dozvoliti da vaša koža pocrveni.