Kako skinuti trajni lak kod kuće

| Beauty |

I kod kuće je moguče skinuti trajni lak otkrivamo vam kako

Volite uredne note koji su lijepo nalakirani no živcira vas što se lak za nokte tako brzo uništi? Rješenje za vaše probleme, pretpostavljamo već znate, je trajni lak.
Trajni lak je odlična stvar jer se na noktima drži puno duže od običnog laka. No kao što se i duže drži tako ga je i teže skinuti s noktiju.
To i jest najveća mana trajnog laka što svaki puta kada želite skinuti trajni lak ustvari morate ići u salon za nokte. No imamo jednu dobru vijest trajni lak je moguće skinuti i kod kuće i ne uništiti vlastite nokte.

I kod kuće je moguče skinuti trajni lak otkrivamo vam kako

Proces skidanja trajnog laka započnite tako što čete površinu trajnog laka izrašpate s rašpicom kako biste maknuli sjaj. Prije nego što počnete sa samim procesom potrebno je narezati vatice veličine nokta i aluminijsku foliju na nešto veće komade. Nakon što ste izrašpali nokte na vaticu stavite aceton (bitno je da aceton nije uljni), a zatim sve to skupa stavite na nokat i omotajte aluminijskom folijom. Aluminijsku foliju zamotajte tako da je sjajna strana s unutrašnje strane. Vatice na noktima držite nekih 15 minuta nakon čega bi se lak trebao moći vrlo lako skinuti kada ga pogurate s drvenim štapićem.