Kako se riješiti jastučića ispod očiju?

| Beauty |

 

Postoji puno trikova za rješavanje natečenosti koji vam mogu pomoći, a mi vam donosimo nekoliko ideja koje bi mogle biti najefikasnije.

Natečenost lica jeda je od najvećih beauty problem žena diljem svijeta.Nažalost, doista ne postoji način da se u potpunosti spriječite ovaj problem, ali postoje načini za suzbijanje njegovog učinka i minimiziranje njegove pojave.

U nastavku pročitajte savjete kako se riješiti jastučića ispod očiju.

Umijte se hladnom vodom

Ne postoji ništa poput ledene vode koja budi vaše lice i potiče cirkulaciju krvi. Hladna temperatura je brz način za stezanje pora i vazokonstrikciju žila, što znači istjerivanje nakupljene tekućine u licu, što nadalje pomaže da se smanji oteklina.

Rolleri za lice

Neki zagovornici rollera za lica tvrde da gibanje kamena, najčešće žada, na vašem licu može uravnotežiti vašu auru, pročistiti toksine i potaknuti proizvodnju kolagena.
Znanost to ne može potvrditi, ali sigurno je da rolleri daju jednu vratu limfne masaže.
Ako svoje rollere prethodno ohladite u frižideru te zatim izmasirate svoje lice, sigurno je da možete otkloniti oticanje masažom lica, a u kombinaciji sa žadom možete dodatno smanjiti upale.

Spavajte s dodatnim jastukom ispod glave

Lagano povišen kut spavanja mogao bi vam pomoći preko noći.
Naime, dodatni jastuk za pomaže u borbi protiv gravitacije te je jedan od najlakših načina za sprečavanje natečenosti jer smanjuje količinu tekućine koja se zadržava u licu.

Tretman zelenog čaja i krumpira

Skuhajte zeleni čaj i stavite ga u hladnjak da se ohladi, a bijeli krumpir narežite na nekoliko kriški te ga zatim umočite ga u hladni zeleni čaj. Zatim natopljeni krumpir nanesite na svoje kapke.
Hladna temperatura i kofein iz čaja brzo će smanjiti natečenost očiju, pogotovo jer su upareni s antioksidansima i škrobom.