Kako se probuditi s boljom kožom i kosom?

| Beauty |

Makeup u 5 minuta: Prirodni look s ljetnim sjajem kože
Summer glow - svi ga obožavamo!

 Beauty sleep je najbolja stvar na svijetu ako odvojite dovoljno vremena za nekoliko savjeta i trikova kojima ga može pospješiti.

Generalno, nitko ne voli buđenje - ali svi u njemu više uživamo kada se osjećamo i izgledamo odlično. Slažete se? Odlično. Imajući to na umu, donosimo 5 najsvetijih savjeta beauty stručnjaka kojima ćete se uvijek buditi s boljom kožom i kosom. 

Svilene jastučnice

Svilene jastučnice smanjit će izgled "zgužvane" kože i otisaka zbog kojih na koži nastaju manje linije i bore. Bez obzira na vrstu jastučnice koju koristite, uvijek se trudite spavati na leđima iz istog razloga.

Hidratantna maska prije spavanja

Stavljajući masku na lice i to svega 20-tak minuta, vaša će vam koža biti zahvalna. Pogotovo ako imate suhu ili osjetljivu kožu, ovako ćete joj prije samog odlaska u krevet dati dovoljnu dozu hidratacije koja će se vidjeti i sljedećeg jutra. 

Bobbi Brown maske za lice
Bobbi Brown maske za lice

Noćni serum

Dok tijelo spava, koža se oporavlja od negativnih učinaka. Kako biste joj olakšali proces, dodajte u svoju rutinu njege lica noćni serum, koji se nanosi na cijelo lice prije hidratantne kreme. Koža će biti zategnutija, sjajnija i nježnija do jutra. 

Ovo su najbolji anti-aging serumi!
Ovo su najbolji anti-aging serumi!

Bez kofeina i šećera u večernjim satima

Izbjegavajući ove stimulanse popravit ćete kvalitetu sna općenito, ali i izgled i osjećaj kože kada se probudite. Zanimljivo je da beauty proizvodi koji sadrže kofein pomažu u borbi protiv podočnjaka ujutro i naravno, zdravi šećeri iz voća nas čine sretnijima i energičnijima. 

Iščetkajte kosu navečer

Ovaj trik je posebno koristan ako imate dugu, gustu kosu. Možda je to zadnje što vam se da raditi prije spavanja, ali uvelike će pomoći izgledu vaše kose ujutro.