Kako se našminkati lijepo, ali neprimjetno?

| Beauty |

Potajna želja svake žene je našminkati se poput profesionalca, a da pritom drugi ljudi ne primjete da ste našminkani. Mi vam danas donosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da izgledate lijepo i bez velike količine make-upa.

Za početak - oživite kožu najjednostavnijim mogućim ritualom: nanesite hidratantnu kremu na čisto oprano i očišćeno lice. Isplati se uložiti u kremu koja će dobro hidrirati kožu i dati joj sjaj. Trik: nanesite malo kreme na obraze nakon što ste se već našminkali. Izgledati ćete sjajno!

Odaberite teksture make upa koje se fino stapaju s vašom kožom, umjesto onih koje izgledaju kao sloj boje na licu, kao što su gel, krema i teksture meke poput kašmira. Držite se jedne palete boja za neprimjetan efkat, npr. zlatne ili ružičaste i što češće nanosite make up prstima.

Umjesto tuša za oči, oči obrubite olovkom, ali isprekidanim točkicama jer će tako make-up izgledati mekše. Najbitnije je da vam koža uvijek bude nahranjena te da dovoljno spavate jer ćete tako izgledati najodmornije i najljepše.

I na kraju zapamptite: nikad nemojte istaknuti i oči i usta, uvijek samo jedno! Make up treba ženama samo da istakne njihovu prirodnu ljepotu, a ne da se istakne šminka! Kad vam netko kaže: dobar ti je taj ruž ili boja rumenila, znajte da su primjetili make up, a ne vašu ljepotu i da niste baš uspjeli u naumu da se uljepšate, a kad vam kaže: kako si danas lijepa, svježa, izgledaš čarobno, sva blistaš... znajte da ste baš poput - profesionalnog make up artista.