Kako saznati imate li Epstein-Barr virus koji uzrokuje mnoge bolesti?

| Beauty |


Selfie u crvenom Valerije Đurđević
Selfie u crvenom Valerije Đurđević

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu. Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.

U današnjem videu Valerija dijeli svoje iskustvo i savjete vezano uz to kako i gdje se testirati na Epstein-Barr virus. Osim što ćete saznati koje pretrage učinit i iz krvi, moći ćete se informirati i tome gdje to napraviti, a da je stručno, brzo, i da ne potrošite previše novaca.
 
Isto tako, Valerija će vas upoznati sa simptomima koje možete iskusiti ili osjećati u svome tijelu, a koji bi mogli ukazivati na to da trenutno patite od mononukleoze ili neke druge bolesti koju uzrokuje EBV, poput sindroma kroničnog umora, reumatoidnog artritisa, tinitusa, vrtloglavice, i slično.