Je li Epstein-Barr virus kriv za mnoge bolesti današnjice?

| Beauty |


Selfie u crvenom Valerije Đurđević
Selfie u crvenom Valerije Đurđević

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu. Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.

Današnji video s platforme Put srca namijenjen je svim skepticima, nevjernim Tomama, svima onima koji još uvijek sumnjaju da Epstein-Barr virus stoji iza mnogih bolesti kao što su hipotireoza, multipla skleroza, sindrom kroničnog umora, insuficijencija nadbubrežnih žlijezda, reumatoidni artitis, tinitus, vertigo, Menierova bolest i mnogih drugih neobjašnjivih autoimunih bolesti.
 
U ovom pozitivnom, informativnom, ali i komičnom, vedrom videu, Valerija nudi razloge koji će uvjeriti i najtvrdokornije skeptike.