Kako produžiti miris parfema na vlastitoj koži?

| Beauty |

Koja je prava količina parfema koju morate nanijeti na kožu kako bi ostao što duže na vama?

Ako ste se ikada pitali kako se pravilno primjenjuje parfem kako bi što duže trajao na vašoj koži, izabrali smo nekoliko trikova koji će sigurno produžiti trajnost parfema i impresionirati ljude oko vas.
 
1. Pravilo: Prvo pravilo primjene parfema je da ga nakon nekoliko minuta više ne osjećate na sebi. Tada miris idealan za vas i nenametljiv na okolicu.

2. Pravilo: Nanesite toliko parfema, da ga osoba do vas osjeti, ali ne i cijela okolica. Ako osoba koja stoji nekoliko koraka dalje kaže da mirišete, onda ste možda pretjerali.

3. Pravilo: Nanesite parfem na područja gdje ste se osjeća otkucaj srca - na početku vrata, na unutarnji dio zgloba, koljeno, lakat i iza uha.

4. Pravilo: Tijekom dana, koristiti više ekstremno svježi miris, pogotovo ako radite s ljudima u skučenom prostoru. Jak miris spremite za večernje prigode.

5. Pravilo: Ako želite da vaš miris traje, onda koristite losion za tijelo s istim mirisom kao parfem. Parfemski mirisi najbolje će se zadržati na vlažnoj koži.

6. Pravilo: Nemojte napraviti "oblak" parfema, a zatim prošetati kroz njega,to je isto kao da ste hodali kroz zrak - miris će biti izgubljen.

7. Pravilo: Nemojte koristiti jedan miris. U svojoj kozmetičkoj torbici ili ormariću držite nekoliko različitih mirisa, i koristite ih prema sezoni, prigodi ili raspoloženju. Držite ih u mraku (zaštićenima od sunca) i na hladnom mjestu, tako će parfem trajati duže.