Kako pravilno nanijeti eyeliner

| Beauty |

Svi znamo da se vježbom dolazi do savršenstva, pogotovo ako redovito vježbamo. Ponavljamo li određene pokrete svaki dan, bilo na poslu, u školi, na treningu, oni nam uđu u rutinu i s vremenom ih možemo izvesti i žmirečki. Ipak postoji jedan pokret koji nam predstavlja problem ma koliko god ga puta ponovile. Radi se, naravno, o nanošenju tuša na oči!

Kada sam tek krenula u školu za vizažisticu najviše me mučilo kako ću ja to nekom drugom nanositi maskaru i tuš, grozila sam se toga. Malo po malo uvježbala sam i posve smirila ruku (tajna je u tome što moram udahnut dok nanosim tuš drugima) i zbilja ne mogu reći da mi to danas predstavlja problem. No ono što mi uvijek ne polazi za rukom je, vjerovali ili ne, nanošenje tuša na vlastite oči!

Ima onih divnih dana kada mi oči izgledaju super, tuš tada dođe kao šlag na torti i što god da napravim ispada lijepo. Sutradan naravno, kapci mi budu spušteni i umorni - užas! Moja pak omiljena makeup katastrofa je kada nanesem tuš izvrsno na jedno oko a na drugo toliko loše da bi ga najradije prekrila gusarskim povezom, znate o čemu pričam?

Ukoliko i vi ponekad muku mučite s tušem pogledajte ovaj video tutorial sa osnovnim pravilima kojih se moramo pridržavati. Saznajte koji tuš, koji pribor koristiti i kakve pokrete raditi da bi izbjegle muke po tušu.

KAKO NAJLAKŠE I NAJPRAVILNIJE NANIJETI TUŠ